Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρέθηκε φυσικά στο Γαλάτσι για να στηρίξει τον σύντροφό της και φιναλίστ του Survivor, ο οποίος την εντόπισε αμέσως μέσα στο πλήθος.

Ο ημιτελικός του Survivor είναι πια γεγονός! Ο Άρης Σοϊλέδης και ο Στάθης Σχίζας είναι οι δύο παίκτες που πέρασαν στον μεγάλο τελικό και έτσι σήμερα θα μάθουμε ποιος θα είναι ο νικητής του πέμπτου κύκλου.

Τόσο η Μαρία Αντωνά όσο και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρέθηκαν στο Άλσος Βεΐκου προκειμένου να στηρίξουν και να καμαρώσουν τους συντρόφους τους!

Και μπορεί για τον ποδοσφαιριστή και τη δημοσιογράφο να γνωρίζαμε ότι είναι μαζί και μάλιστα πρόκειται να παντρευτούν, κάτι τέτοιο δεν συνέβαινε όμως με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Στάθη Σχίζα.

Η επιχειρηματίας αποκάλυψε τη σχέση τους κατά τη διάρκεια του Survivor, επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει λίγους μήνες πριν. Οι δυο τους δεν έκρυψαν τη χαρά και τη συγκίνησή τους που συναντήθηκαν ξανά, με τον φωτογραφικό φακό να τους απαθανατίζει τη στιγμή που έδωσαν το πρώτο φιλί μετά από 4,5 μήνες.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας ζουν έναν μεγάλο έρωτα και έτσι από αύριο θα έχουν όλο τον χρόνο στη διάθεσή τους να τον χαρούν!

Πηγή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook