O Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά ακόμα δεν έχουν κλείσει ημερομηνία για τον γάμο τους, ωστόσο ήδη έχουν αποφασίσει ποιοι θα είναι τέσσερις οι κουμπάροι τους.

Τέλος Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου θα γίνει ο γάμος του Άρη Σοϊλέδη και της Μαρίας Αντωνά, όπως οι ίδιοι ανακοίνωσαν στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» του ΣΚΑΪ. Ακόμα δεν έχουν κλείσει ημερομηνία, ωστόσο ήδη έχουν αποφασίσει ποιοι θα είναι τέσσερις οι κουμπάροι τους:

Το ζευγάρι θα παντρέψουν  ο Κώστας Φραγκολιάς με την Δώρα Πατσιώτη και οι δύο συμπαίκτες του Άρη στο Survivor, ο Απόστολος Ρουβάς και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

«Τρόλαρε» σε βάρος της ζωής μου ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Ο Άρης απάντησε στα περί φλερτ με τη Σοφιάννα και δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

Όπως αποκάλυψε, μάζεψε όλα τα παιδιά off κάμερας και τους ζήτησε να του απαντήσουν αν έχουν δει οτιδήποτε περίεργο μεταξύ εκείνου και της Σοφιάννας, καθώς όπως είπε «δεν ήρθα στο παιχνίδι ούτε για να καταστρέψω τη ζωή μου, ούτε το όνομά μου , ούτε τη γυναίκα μου ούτε κανέναν».

«Τους ρωτάω έναν – έναν και δεν μου λέει κανείς ‘’ναι, έχω να πω αυτό και αυτό’’. Και φτάνοντας στον Κωνσταντίνο, που ήταν τελευταίος στη σειρά, μου λέει ότι “Άρη μου, ξέρεις πως είμαι εγώ σαν τύπος, τα έχω πει όλα αυτά στα κιου μου τρολαριστικά” . Και του λέω ‘’Κωνσταντίνε μου τρολάρεις στο όνομα το δικό μου και της οικογένειάς μου και του γάμου μου, τη ζωή τη δική μου;», είπε ο Άρης Σοϊλέδης.

Αποκάλυψε ακόμη ότι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ δεσμεύθηκε να διευκρινίσει την κατάσταση στη Μαρία, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

Από την πλευρά της, η Μαρία Αντωνά σχολίασε ότι «πολλοί νομίζουν ότι μπαίνοντας μέσα σε ένα παιχνίδι και παίζοντας με τις ζωές των άλλων, αυτό το λέω με παράδειγμα εμάς τους ίδιους, ότι θα κάνουν πράγματα όταν βγουν έξω και θα κάνουν τραγούδια, πατώντας πάνω σε εμένα πάνω στον Άρη πάνω σε οποιονδήποτε άλλον».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook