Το αδιαχώρητο στη συναυλία που έκανε ο γνωστός τραγουδιστής, Νίκος Βέρτης, στον Ορνό, στη Μύκονο.

Αρκετοί ήταν οι θαυμαστές του από το Ισραήλ που ήρθαν στην Μύκονο και  έδωσαν το παρόν, καθώς ο Νίκος Βέρτης είναι ιδιαίτερα αγαπητός στη χώρα. Σύμφωνα με το mykonoslivetv, το αντίτιμο στην είσοδο άρχιζε από τα 350 ευρώ και έφτανε τα 1.000 ευρώ το άτομο για τα πρώτα τραπέζια.

Ο Νίκος Βέρτης εμφανίστηκε ακριβώς στις δύο παρά τέταρτο τα ξημερώματα με μια εισαγωγή και τον ουρανό να φωτίζεται για τρία περίπου λεπτά από πυροτεχνήματα, μέσα σε μια αποθεωτική ατμόσφαιρα από τον κόσμο.
Στα πρώτα τραπέζια κυριάρχησαν δυνατοί επιχειρηματίες φανατικοί θαυμαστές του τραγουδιστή που αφίχθησαν από το Ισραήλ με ιδιωτικά αεροσκάφη, όμως το πλέον κεντρικό τραπέζι το είχαν οι οικογένειες Ζέιν και Χούρι που φιλοξένησαν πολλούς φίλους τους, όπως την εφοπλίστρια Μελίνα Τραυλού και τον Χρύσανθο Πανά, σύμφωνα με το protothema.gr.
Ο Βέρτης τραγούδησε non stop για περίπου τρισήμιση ώρες και ξεσήκωσε τον κόσμο ενώ η σκηνή ήταν δομημένη και στημένη με τέτοια τρόπο που πέρασε ακόμη και από τα τελευταία τραπέζια, θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο που γέμισε το μαγαζί.

Ταυτόχρονα με την έλευση των πελατών σχεδόν έφτασαν και δυο κλιμάκια ελεγκτών της ΑΑΔΕ-κάτι αναμενόμενο σε τέτοια event-τα οποία έπιασαν δουλειά ελέγχοντας εξονυχιστικά τα ταμεία και τους λογαριασμούς.

Oι ελεγκτές της ΑΑΔΕ ολοκλήρωσαν την δουλειά τους χωρίς να εντοπίσουν την παραμικρή παράβαση κατά τον έλεγχο τους και οι εισπράξεις σύμφωνα με πληροφορίες ανήλθαν στις εφτακόσιες χιλιάδες ευρώ.

Η σειρά των πρώτων τραπεζιών είχε μίνιμουμ κατανάλωση 15.000 ευρώ και οι ενδιαφερόμενοι έπρεπε να προκαταβάλουν τα μισά, δηλαδή 7.500 ευρώ για να κατοχυρώσουν την κράτηση. Στη τιμή περιλαμβανόταν μενού φαγητού, μια τρίλιτρη βότκα, μια σαμπάνια του 1,5 λίτρου και μια φιάλη premium τεκίλα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook