Κατερίνα Στανίση: Έφηβη στη Γερμανία προσπάθησε να την βιάσει επιχειρηματίας νυχτερινού κέντρου
«Στη Γερμανία , όταν ήμουν 15 ετών, προσπάθησε να με βιάσει επιχειρηματίας μέσα στο μαγαζί», αποκάλυψε η Κατερίνα Στανίση.
Η τραγουδίστρια μίλησε για την άσχημη εμπειρία της στον Alpha:
«Τα περισσότερα από αυτά τα έχω περάσει στη Γερμανία ως έφηβη, στα 15 μου χρόνια. Μιλάμε για απόπειρες βιασμού. Μέσα στο μαγαζί, οι περισσότεροι ήταν επιχειρηματίες. Αυτοί δεν έχουν μέσα τους αισθήματα. Παλεύεις εκείνη τη στιγμή. Δίπλα μας ήταν κάποιοι άνθρωποι, με άκουγαν, φοβόντουσαν και αυτοί και έτσι ξέφευγα», είπε.
«Είναι και κάποιοι που είναι άρρωστοι, έχουν τα βίτσια τους, μόνον έτσι μπορούν να βρουν γυναίκα, τι να πω… Άλλο είναι το φλερτ και άλλο να θέλει να σε βιάσει, να σε σέρνει από τα μαλλιά, να σου κλείσει την πόρτα…», πρόσθεσε η Κατερίνα Στανίση.
Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και σε έναν μαέστρο, ο οποίος την «πολεμούσε» επειδή, όπως λέει, δεν ήταν συνεργάσιμη. «Από τη στιγμή που σε φλερτάρει και με τηλέφωνα και σε περιμένει και εσύ δεν αποκρίνεσαι, αρχίζει ένας πόλεμος μετά. Μου έλεγε ”δεν θα πάρεις τη θέση που σου αξίζει”. Σου κόβει τον δρόμο. Να θες να πιάσεις δουλειά κάπου και να μη σε αφήνει. Ήταν και μαέστρος…», σχολίασε.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ισχυρές εκρήξεις στην Τεχεράνη – Επίθεση του Ιράν με drone στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι και χτύπημα σε πετρελαιοφόρο στον Κόλπο
- Πεζεσκιάν: Αναστέλλονται οι επιθέσεις στις γειτονικές χώρες, ζητώ συγνώμη – Όνειρο που θα πάρουν στο τάφο τους η παράδοση άνευ όρων
- J2US: Απόψε το 3o Live στο μεγαλύτερο τηλεοπτικό πάρτι – Gest κριτής η Μίρκα Παπακωνσταντίνου – Τρέϊλερ
- Κλέλια Ανδριολάτου – Βάσια Κωσταρά: Ταξίδι στο Λος Άντζελες – Φωτογραφίες και βίντεο
- ΕΡΤ1: #Παρέα με τον Γιώργο Κουβαρά – Αφιέρωμα στον Λευτέρη Παπαδόπουλο – Σάββατο 07.03.2026
- «Η γη της ελιάς»: Η Χριστιάνα προσπαθεί να συγκαλύψει τη δολοφονία του Ορέστη, ενώ η Αλεξάνδρα ανακαλύπτει ένα μεγάλο μυστικό που της έκρυβε
- Συνελήφθη άνδρας έξω από τη ΓΑΔΑ που κρατούσε πάνω του χειροβομβίδες – Έγινε ελεγχόμενη έκρηξη, οι χειροβομβίδες ήταν αληθινές (βίντεο)
- Τα κανάλια της ΕΡΤ και το ERTFLIX γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook