Η Άννα είχε υποσχεθεί να μην αποκαλύψει ποτέ το ένοχο μυστικό της Ευτυχίας..

Θα κρατήσει την υπόσχεση της ή ο φόβος της θα την κάνει να μιλήσει στον πιο δικό της άνθρωπο.

Με ανυπομονησία περιμένουμε τη νέα σεζόν και τη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς» που κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό, ενώ οι εξελίξεις φαίνονται και πάλι ότι θα μας ξαφνιάσουν. Μάλιστα ήδη από τα πρώτα επεισόδια στη σειρά «Η Γη της Ελιάς» θα δούμε ότι ο Αποστόλης θα μείνει έκπληκτος από όσα η Άννα του αποκαλύπτει σχετικά με τον φόνο.

Ο Αποστόλης μαθαίνει την αλήθεια στη Γη της Ελιάς


Η Άννα δεν θα κρατήσει για πολύ καιρό κρυφό το μυστικό της Ευτυχίας, η οποία αναγκάστηκε να σκοτώσει τον Ανέστη όταν εκείνος για ακόμα μια φορά της επιτέθηκε και έτσι θα αναγκαστεί να μιλήσει ανοιχτά στον αδελφό της τον Αποστόλη για όσα συνέβησαν εκείνη την ημέρα.

Καθώς βλέπει ότι η κατάσταση της Ευτυχίας είναι πολύ δύσκολη και ο Κουράκος έχει αρχίσει έρευνες για τον εντοπισμό του υπεύθυνου για τον φόνο, τολμά να πάρει τη ριψοκίνδυνη απόφαση που μπορεί να φέρει την ανατροπή. Έτσι μιλά στον αδερφό της Αποστόλη, σύμφωνα με το Tv24 και του αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες. Ο Αποστόλης σοκάρεται απ’ όσα ακούει. Αποφασίζει όμως να βοηθήσει την αδερφή του αλλά και την Ευτυχία για την οποία η αγάπη του είναι μεγάλη.

Ο Αποστόλης στη σειρά «Η Γη της Ελιάς» γνωρίζοντας καλά τι είδους άνθρωπος είναι η Ευτυχία και το λόγο που την οδήγησε στην πράξη της, λέει στην αδερφή του να μην πουν σε κανέναν για όσα συνέβησαν τη μοιραία εκείνη μέρα.
Θα μπορέσει όμως να μείνει κρυφό ότι έγινε ή θα βρεθούν στην έρευνα τα στοιχεία εκείνα που θα τις ενοχοποιήσουν;

ΠΗΓΗ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook