Ο Χρυσός Χορηγός της ΕΟΚ παρουσίασε τη νέα διαφημιστική καμπάνια με κεντρικό μήνυμα «Όταν αγωνίζεται η Εθνική, αγωνίζεται μία ολόκληρη χώρα».

Ο ΟΠΑΠ, Χρυσός Χορηγός της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και των Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ, ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στην ελληνική αποστολή, που αναχωρεί αύριο για το Eυρωμπάσκετ, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ.

Γιαν Κάρας, Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, Βαγγέλης Λιόλιος, Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης

Οδυσσέας Χριστοφόρου, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, Δημήτρης Ιτούδης, προπονητής της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ,

Το παρών έδωσαν οι Έλληνες διεθνείς και το προπονητικό teamτης Εθνικής Ομάδας Ανδρών, η διοίκηση του ΟΠΑΠ και της ΕΟΚ, καθώς και πρώην διεθνείς καλαθοσφαιριστές, που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία με τη γαλανόλευκη φανέλα. Στη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στους εκπροσώπους του Τύπου η  νέα διαφημιστική καμπάνια του ΟΠΑΠ με κεντρικό μήνυμα «Όταν αγωνίζεται η Εθνική, αγωνίζεται μία ολόκληρη χώρα».

Ο ΟΠΑΠ εύχεται «καλή επιτυχία» στην Εθνική Ομάδα Μπάσκετ σε μία ξεχωριστή εκδήλωση

Ο Διευθύνων Σύμβουλος  του ΟΠΑΠ, κ.Γιαν. Κάρας, τόνισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο ΟΠΑΠ συνδέεται με το ελληνικό μπάσκετ, ως Χρυσός Χορηγός της ΕΟΚ και των Εθνικών Ομάδων.

Γιαν Κάρας, Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ

Διαχρονικά, ο ΟΠΑΠ έχει δώσει το παρών σε πολλές ιστορικές στιγμές για το άθλημα και ελπίζουμε ότι θα γραφτεί ιστορία ξανά. Το σίγουρο είναι ότι οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο θα δώσουν ό,τι έχουν για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα. Θα ήθελα να ευχηθώ κάθε επιτυχία στην ομάδα. Η σκέψη και η θετική ενέργειά μας είναι μαζί τους!»

Δείτε το βίντεο από την εκδήλωση

Ο ΟΠΑΠ εύχεται «καλή επιτυχία» στην Εθνική Ομάδα Μπάσκετ σε μία ξεχωριστή εκδήλωση

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook