Η γη της Ελιάς: Στο χθεσινό επεισόδιο, η συγκατοίκηση του Στάθη και της Εύας δείχνει να έχει ξεκινήσει με ορισμένα προβλήματα, με κυριότερο εκείνο του... φαγητού.

Η αγαπημένη δραματική σειρά, που το τηλεοπτικό κοινό έχει ήδη αγαπήσει πολύ από πέρσι ξεκίνησε και πάλι, με τις νέες εξελίξεις να “κόβουν την ανάσα”.

Ήδη από το τέλος του πρώτου κύκλου από τη “Γη της Ελιάς” είδαμε ότι ο Στάθης και η Εύα ήρθαν και πάλι πολύ κοντά και είναι και πάλι μαζί, μιας και οι δυο τους έχουν δηλώσει το πόσο πολύ ευτυχισμένοι είναι και το πόσο πολύ ερωτευμένοι. Οι δυο τους αποφάσισαν να συγκατοικήσουν στο σπίτι της Εύας και, όπως βλέπουμε, ενώ στην αρχή τα πήγαιναν πολύ καλά, στη συνέχεια υπήρξαν μερικά προβλήματα.

Το… αποκορύφωμα ήταν στο σημερινό επεισόδιο, που η Εύα αποπειράθηκε να μαγειρέψει στον αγαπημένο της και ξεχάστηκε, με αποτέλεσμα να καεί σχεδόν όλη η κουζίνα. Στη σκηνή είδαμε ότι η κουζίνα είχε γεμίσει καπνούς,με τον Στάθη να γελάει με την Εύα και να της λέει ότι δεν πειράζει. Οι χρήστες του Twitter φυσικά και δεν σταμάτησαν να σχολιάζουν, με αυτά που λέγανε να ήταν τουλάχιστον απολαυστικά!

Πηγή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook