Με το κλειδί στο χέρι οι δύο μεγάλοι νικητές του διαγωνισμού OPAP Store App
Δύο αυτοκίνητα SUV και πολλά πλούσια δώρα σε περισσότερους από 200 τυχερούς μοίρασε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού το OPAP Store App, που κάνει κάθε επίσκεψη στα καταστήματα ΟΠΑΠ μια συναρπαστική εμπειρία. Με τη νέα εφαρμογή, καθένας μπορεί να φτιάξει το προσωπικό του ψηφιακό πορτοφόλι και να παίξει εύκολα και γρήγορα μέσα σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ.
Οι δύο μεγάλοι τυχεροί του OPAP Store App, που συμμετείχαν στον διαγωνισμό Summer Escape, Κυριάκος Ουζούνης και Ευάγγελος Πάλλης, παρέλαβαν ενθουσιασμένοι τα αυτοκίνητά τους την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου και ξεκίνησαν ήδη για νέες αποδράσεις.

Οι τυχεροί νικητές με τον Chief Product Officer του ΟΠΑΠ, Φώτη Ζησιμόπουλο
Τα κλειδιά των πολυτελών SUV παρέδωσε στους νικητές ο Chief Product Officer του ΟΠΑΠ, Φώτης Ζησιμόπουλος, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα ΟΠΑΠ.
Δείτε το βίντεο:
Ο Κυριάκος Ουζούνης μπήκε στην εφαρμογή OPAP Store App από το κατάστημα ΟΠΑΠ των κ.κ. Μαυράκη και Λιόγκα στις Σέρρες, ενώ ο Ευάγγελος Πάλλης συμμετείχε στον διαγωνισμό από το πρακτορείο ΟΠΑΠ των αδελφών Σαπλαούρα στο κέντρο της Αθήνας. Οι δύο χρυσοί νικητές αναδείχθηκαν στις κληρώσεις του Summer Escape που πραγματοποιήθηκαν στις 3 Αυγούστου και 5 Σεπτεμβρίου.

Ο Κυριάκος Ουζούνης με τον ιδιοκτήτη καταστήματος ΟΠΑΠ στις Σέρρες, Πέτρο Λιόγκα
Κατά την παράδοση των δώρων στους νικητές, ο Chief Product Officer του ΟΠΑΠ, Φώτης Ζησιμόπουλος, μεταξύ άλλων, τόνισε: «Η εφαρμογή OPAP Store App είναι πιστή στις υποσχέσεις που έχει δώσει στους παίκτες μας για εύκολο παιχνίδι και πολλά ακόμη δώρα μέσα στα πρακτορεία».

Οι τυχεροί νικητές με τον Chief Retail Officer του ΟΠΑΠ, Ηλία Κατσαρό
Ο Ευάγγελος Πάλλης δήλωσε: «Ευχαριστώ πολύ τον ΟΠΑΠ για το δώρο. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα κερδίσω σε διαγωνισμό του OPAP Store App. Πιστεύω ότι ο ΟΠΑΠ δίνει ευκαιρίες σε όλους για να μπορέσουν να διεκδικήσουν διάφορα δώρα».

Ευάγγελος Πάλλης
Ο Κυριάκος Ουζούνης τόνισε: «Ευχαριστώ πάρα πολύ τον ΟΠΑΠ. Δεν το περίμενα αυτό το δώρο. Θα το ευχαριστηθώ πάρα πολύ και θα κάνω πολλά ταξίδια».

Κυριάκος Ουζούνης

Ευάγγελος Πάλλης
Ολες οι Ειδήσεις
- Εκδόθηκε η NAVTEX για το πλοίο που θα κάνει έρευνες για το καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου – Η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ
- Κέλλυ Κελεκίδου: Έκλεψε την παράσταση στην «Αθηναία» – Εκρηκτική πρεμιέρα και εντυπωσιακά outfits! (εικόνες)
- Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος επιστρέφει αυτό το Σαββατοκύριακο, 7 και 8 Νοεμβρίου, με ρεκόρ συμμετοχών που ξεπερνούν τις 85.000 – Μοναδικές εκπλήξεις στο Χωριό των Χορηγών και δράσεις για τους δρομείς από την Allwyn Hellas
- Ηλιάννα Ζέρβα: Κλέβει την παράσταση στις live εμφανίσεις της στην Πάτρα (βίντεο)
- ΕΡΤ1: H #Παρέα γίνεται μια μεγάλη γιορτή με ιστορίες, χιούμορ και μουσική – Σάββατο 07.11.2026, στις 21:00
- Παγκόσμιο χρηματιστηριακό κραχ: Εξανεμίστηκαν 3 τρισεκατομμύρια δολάρια – Μετά τη Wall Street το sell-off περνά σε Ευρώπη και Αθήνα
- Βασίλιε Μίσιτς στο Allwyn Game Time: Οι στόχοι με τη Χάποελ και τα ατού του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού
- «Φως στο Τούνελ»: Ένοχα μυστικά αποκαλύπτονται για μια εξαφάνιση και μια δολοφονία- Απόψε 6 Νοεμβρίου στις 23:20 – ΤρέΪλερ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook