Το Love Island έκανε πρεμιέρα χθες βράδυ στον ΣΚΑΪ και η πρώτη συνάντηση των κοριτσιών και των αγοριών είναι γεγονός.

Τα σχόλια στο twitter πήραν φωτιά και το #LoveIslandGR έγινε νούμερο ένα trend όπου και διατηρήθηκε ακόμα και 12 ώρες μετά την ολοκλήρωση της προβολής του επεισοδίου ξεπερνώντας τις 12.500 tweets. Τα downloads του επίσημου app ξεπέρασαν τις 2.000 την ώρα μετάδοσής του ενώ η πρώτη ψηφοφορία του κοινού είναι σε εξέλιξη.

Οι ανατροπές ξεκίνησαν ήδη από το πρώτο επεισόδιο αφού εκεί που οι Islanders νόμιζαν πώς έχουν καταλήξει στην επιλογή τους ένας… πειρασμός έκανε την εμφάνισή του αλλάζοντας τις ισορροπίες! Τα αγόρια έχουν θορυβηθεί ιδιαιτέρως από το ενδεχόμενο να μείνουν ξαφνικά από τη μία στιγμή στην άλλη χωρίς κοπέλα ενώ ορισμένα από τα κορίτσια έδειξαν ήδη τις πρώτες… θετικές αντιδράσεις στη νέα αντρική παρουσία στη βίλα.

Απόψε ο Αλέξανδρος Κ. θα έχει τη δυνατότητα μέσα από τη διαδικασία του speed dating να γνωρίσει καλύτερα τα κορίτσια. Την ίδια ώρα τα αγόρια κάνουν τις πρώτες συμμαχίες και αναπτύσσουν στρατηγικές που θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο Love Island. Ποια θα είναι η επιλογή του Πειρασμού και πώς θα αντιδράσουν οι υπόλοιποι Islanders;

Ο Πειρασμός μπήκε δυναμικά στη βίλα ας μάθουμε όμως περισσότερα για το αγόρι που ήρθε και αναστάτωσε το Love Island!

Αλέξανδρος Κώτσης
Ηλικία: 34 ετών
Επάγγελμα: Μοντέλο
Ζώδιο: Ιχθύς
Celebrity Crush: Megan Fox


Μεγάλωσε στην Αθήνα και έχει 2 αδέρφια, την Ευγενία και τον Θοδωρή ο οποίος είναι επίσης ηθοποιός και μοντέλο. Συχνά τον μπερδεύουν με τον αδερφό του με τον οποίο διατηρεί μια υπέροχη σχέση. Έχει ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο, το μόντελινγκ, το personal training και τις επιχειρήσεις.

Δηλώνει υπερπροστατευτικός με τους ανθρώπους που αγαπά και αυτοπροσδιορίζεται ως άντρας «παλαιάς κοπής». Του αρέσουν οι σχέσεις αν και η τελευταία μεγάλη του σχέση, η οποία διήρκησε 5 χρόνια, τελείωσε πριν από 6 χρόνια.

Για να κερδίσει ένα κορίτσι την καρδιά του θα πρέπει να του προσφέρει αγάπη και τρυφερότητα καθώς ο ίδιος είναι ντροπαλός και ευαίσθητος. Δεν εντυπωσιάζεται από την εξωτερική εμφάνιση, αλλά αποζητά να «ενωθεί» με μια κοπέλα συναισθηματικά και ψυχικά.

Έρχεται στο Love Island γιατί είναι single 5 χρόνια και θέλει να πέσει και πάλι στη… μάχη του φλερτ.

Love Island… spread the love!

Love Island
Κάθε Τρίτη έως Σάββατο στις 23.15

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook