Η Μαίρη δεν βλέπει την ώρα να υποδεχτεί στην Αθήνα τον Λουίτζι, τον Ελληνοϊταλό μόδιστρο που γνώρισε στο Παρίσι. Ο Στέλιος, όχι μόνο δεν συμμερίζεται τον ενθουσιασμό της, αλλά ανησυχεί γι’ αυτήν τη σχέση της συζύγου του. Τελικά, η έκπληξη τούς έρχεται από αλλού! Η Ερμιόνη δίνει τα φυλακτά και τα κοσμήματά της στις κόρες της και τις συμβουλεύει να είναι αγαπημένες, ενώ η Αργυρίου παίρνει οριστικές αποφάσεις και τις ανακοινώνει στον Στέλιο.

Ανατροπές και προκλήσεις για την οικογένεια Αντωνόπουλου στο διπλό επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ1, «Τα καλύτερά μας χρόνια», που θα παρακολουθήσετε την Τρίτη 4 Οκτωβρίου, στις 22:00.

Επεισόδιο 44ο: «Ο φόβος του άλλου»

Η Μαίρη μιλάει με ενθουσιασμό για τη γνωριμία της με τον Λουίτζι, έναν Ελληνοϊταλό μόδιστρο που τη βοήθησε στο Παρίσι. Ο Στέλιος ανησυχεί για αυτήν τη σχέση της συζύγου του πολύ και μοιράζεται τις σκέψεις του με τον Δημήτρη. Η Δώρα κάνει σκηνές ζηλοτυπίας στον Αντώνη για τη Μάρθα. Ο Μίλτος πιέζει με την αγάπη του την Ελπίδα κι εκείνη συναντά τυχαία την Μαριλένα, η οποία της αναζωπυρώνει το ενδιαφέρον για το θέατρο. Η Μαίρη ανακοινώνει στον Στέλιο την προσεχή άφιξη του Λουίτζι.

Guests: Βασιλική Γκρέκα (Νόνη), Νατάσα Εξηνταβελώνη (Δώρα), Θόδωρος Ιγνατιάδης (Κυρ Στέλιος), Έμιλυ Κολιανδρή (κα Αργυρίου), Ζωή Κουσάνα (Μαριλένα), Ρένα Κυπριώτη (Ναντίν Μαρκάτου), Δέσποινα Πολυκανδρίτου (Σούλα), Αντώνης Σανιάνος (Μίλτος), Νίκος Τσιμάρας (Στάθης), Βίκυ Τσίρου (Μπέττυ Ζούζουλα)

Επεισόδιο 45ο: «Και να θες να αγιάσεις…»

Το σκάνδαλο του Αγίου Πρεβέζης, αναστατώνει τη γειτονιά. Η Μαίρη κάνει όνειρα για ατελιέ στη Μύκονο και ο Στέλιος για ακόμα μία φορά νιώθει παραγκωνισμένος. Η Νανά έχει πάρει την απόφαση να μάθει να οδηγεί παρά τις αντιρρήσεις του Δημήτρη. Η Ερμιόνη δίνει τα φυλακτά και τα κοσμήματά της στις κόρες της και τις συμβουλεύει να είναι αγαπημένες. Ο Αντώνης συναντά αναπάντεχα τη Μάρθα και η Δώρα τους βλέπει μαζί. Η Αργυρίου παίρνει οριστικές αποφάσεις και τις ανακοινώνει στον Στέλιο, ενώ η  Μαίρη μαθαίνει κάτι που αλλάζει δραστικά τη ζωή όλων τους.

Guests: Μαργαρίτα Αμαραντίδη (Ελένη Σπανούλη), Διονύσης Γαγάτσος (Θωμάς), Μαρία Εγγλεζάκη (Γιώτα), Νατάσα Εξηνταβελώνη (Δώρα), Θόδωρος Ιγνατιάδης (Κυρ Στέλιος), Έμιλυ Κολιανδρή (κα Αργυρίου), Τζώρτζια Κουβαράκη (Μάρθα Μανιά), Ζωή Κουσάνα (Μαριλένα), Ρένα Κυπριώτη (Ναντίν Μαρκάτου), Φωτεινή Παπαχριστοπουλου (Κα Σωτηροπούλου), Δέσποινα Πολυκανδρίτου (Σούλα), Αντώνης Σανιάνος (Μίλτος), Ναταλία Τζιαρού (Ρίτσα), Νίκος Τσιμάρας (Στάθης), Γιάννης Χαρκοφτάκης (Αχιλλέας)

  • Η σειρά μεταδίδεται στην ΕΡΤ1 κάθε Τρίτη, στις 22:00 με διπλό επεισόδιο.
  • Όλα τα επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα  στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX μετά τη μετάδοσή τους στην ΕΡΤ1.
Η ιστορία…

Με ακόμη περισσότερες εκπλήξεις, περιπέτειες και συγκλονιστικές αποκαλύψεις, η αγαπημένη γειτονιά του Γκύζη δεν βαδίζει… τρέχει ολοταχώς, οδηγώντας τους πρωταγωνιστές μας στη δεκαετία του ’80!

Νέοι φίλοι εμφανίζονται από μακριά –όχι πάντα για καλό–, παλιοί γνώριμοι επιστρέφουν με νέα δυναμική, έρωτες με ημερομηνία λήξης κάνουν την επανεμφάνισή τους, ενώ νέα αντικείμενα του πόθου χτυπούν την πόρτα και στοιχειώνουν τις καρδιές των πρωταγωνιστών μας!

Αφετηρία της νέας σεζόν το σφύριγμα της έναρξης του Μουντιάλ στην Αργεντινή, το καλοκαίρι του 1978.

Παίζουν: Μελέτης Ηλίας (Στέλιος), Κατερίνα Παπουτσάκη (Μαίρη), Υβόννη Μαλτέζου (Ερμιόνη), Δημήτρης Καπουράνης (Αντώνης), Εριφύλη Κιτζόγλου (Ελπίδα), Δημήτρης Σέρφας (Άγγελος), Ερρίκος Λίτσης (Νίκος), Τζένη Θεωνά (Νανά), Μιχάλης Οικονόμου (Δημήτρης), Ρένος Χαραλαμπίδης (Βαγγέλης Παπαδόπουλος), Γιάννης Δρακόπουλος (παπα-Θόδωρας), Κωνσταντίνα Μεσσήνη (Άννα), Βαγγέλης Δαούσης (Λούης), Νατάσα Ασίκη (Πελαγία), Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (Άγγελος – αφήγηση).

Σενάριο: Νίκος Απειρανθίτης, Κατερίνα Μπέη, Δώρα Μασκλαβάνου
Σκηνοθεσία: Νίκος Κρητικός
Δ/νση φωτογραφίας: Dragan Nicolic
Σκηνογραφία: Δημήτρης Κατσίκης
Ενδυματολόγος: Μαρία Κοντοδήμα
Ηχοληψία: Γιώργος Κωνσταντινέας
Μοντάζ: Κώστας Γκουλιαδίτης
Παραγωγοί: Διονύσης Σαμιώτης, Ναταλύ Δούκα
Εκτέλεση Παραγωγής: TANWEER PRODUCTIONS

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook