Celebrity Game Night: Κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου

Από την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου στις 21:50 γινόμαστε όλοι μία μεγάλη παρέα και διασκεδάζουμε με το πιο ευρηματικό παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης. To «Celebrity Game Night» με παρουσιάστρια τη Σμαράγδα Καρύδη επιστρέφει ανανεωμένο για τρίτη σεζόν στο MEGA.
Νέα παιχνίδια γεμάτα φαντασία, δημοφιλείς καλεσμένοι σε ανατρεπτικές αναμετρήσεις, μουσική και τραγούδι μάς φτιάχνουν τη διάθεση κάθε Παρασκευή στο «Celebrity Game Night».
Η Σμαράγδα Καρύδη υποδέχεται στο «Celebrity Game Night» 6 celebrities, που χωρίζονται σε δύο ομάδες.
Πρόσωπα της επικαιρότητας, του καλλιτεχνικού και του αθλητικού χώρου συμμετέχουν στις δοκιμασίες με αστείρευτο κέφι και όρεξη για πειράγματα. Βουτάνε σε μία πισίνα με 50.000 μπαλάκια, γυρίζουν πάνω σε ένα δίσκο βινυλίου, παίζουν μία διαφορετική εκδοχή της παντομίμας φορώντας δύο τεράστια χέρια. Ακόμα, «μιλάνε στην κορνίζα» της… Σμαράγδας και μπαίνουν στο αμάξι για να ταξιδέψουν σε φανταστικούς, αλλά και πραγματικούς προορισμούς. Στόχος τους είναι να αναδείξουν νικητή τον παίκτη-αρχηγό της ομάδας τους και να διεκδικήσουν το έπαθλο της βραδιάς, μέρος του οποίου προσφέρεται σε φιλανθρωπικό σκοπό.
Οι Playmobeat, η μπάντα του Νίκου Κέρκυρα, μας ξεσηκώνουν με τις ποπ και ροκ μουσικές επιλογές τους, και δίνουν ευχάριστη νότα στη βραδιά.
«CELEBRITY GAME NIGHT» ΜΕ ΤΗ ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΚΑΡΥΔΗ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:50
#CelebrityGameNight
Facebook: @CelebrityGameNightMega
Instagram: @celebritygamenight_
Παρουσίαση: Σμαράγδα Καρύδη
Εκτέλεση Παραγωγής: Barking Well Media
Ολες οι Ειδήσεις
- Σε ύφεση η φωτιά σε Πικέρμι, Ραφήνα, Σπάτα: Κάηκαν σπίτια, δεκάδες απεγκλωβισμοί, σε επιφυλακή για αναζωπυρώσεις η Πυροσβεστική
- Μέρκελ: «Με πλήγωσε όταν με συνέδεσαν με τον ναζισμό» – «Δεν θα ζητούσα συγγνώμη για το πώς χειρίστηκα την κρίση» (βίντεο)
- Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Παρασκευή σε Αττική, Κύθηρα, Εύβοια, περιοχές της Πελοποννήσου και του Βορείου Αιγαίου
- Φωτιά σε Ραφήνα και Πικέρμι: Προς Σπάτα κινείται το πύρινο μέτωπο –Καίγονται σπίτια, μηνύματα του 112 για εκκενώσεις οικισμών, μάχη των πυροσβεστών
- Κρήτη: Αυτός είναι ο γυμνασιάρχης στο Ηράκλειο που προφυλακίστηκε για βιασμό μαθήτριας – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του
- Ελένη Φουρέιρα: Viral η ατάκα για την καταγωγή της στη συναυλία της: “Τα κάνω όλα εγώ, είμαι Αλβανός»… (βίντεο)
- Big Brother: Ο αρχηγός αποφασίζει να κάνει «ό,τι γουστάρει» -Δείτε το τρέϊλερ και αποσπάσματα
- Mεγάλη φωτιά στη Ραφήνα κοντά σε σπίτια – Μήνυμα του 112 για εκκένωση οικισμών – Κλειστή η Μαραθώνος
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook