Κολωνός: Η ανάρτηση του δημοσιογράφου-γιου του Μίχου για τον πατέρα του και την απόλυση του
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να καταγγείλει την απόλυσή του στην ΕΣΗΕΑ.
Σε ανάρτηση που καταγγέλει την απόλυσή του προχώρησε ο γιος του 53χρονου Ηλία Μίχου, του κατηγορούμενου για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό.
Στην ανάρτηση του αναγνωρίζει την κτηνώδεις πράξεις που διέπραξε ο πατέρας του, παράλληλα όμως ζητά να μην του αποδίδονται ευθύνες για πράγματα που εκείνος δεν έχει καμία σχέση.
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να καταγγείλει την απόλυσή του στην ΕΣΗΕΑ.
“Οι φρικτές και κτηνώδεις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο πατέρας μου δεν χωρούν σε ανθρώπινο νου. Όμως υπάρχει οικογενειακή ευθύνη;
Οι περισσότεροι φαίνεται πως την υιοθετούν. Την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, η διεύθυνση της εφημερίδας «Το Βήμα» με απέλυσε. Με ταύτισαν με όσα κατηγορείται ο πατέρας μου.
Είμαι πολύ περήφανος που για δύο χρόνια ήμουν διπλωματικός συντάκτης του «Βήματος». Ήταν σπουδαία εμπειρία· την πέτυχα και την έζησα με τη δουλειά μου. Και είμαι περήφανος για αυτό!
Αν υπάρχουν κτήνη που κάνουν όσα ακούμε και διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες, φροντίστε να μη γίνεστε και εσείς κτήνη «σκοτώνοντας», απειλώντας ή καταστρέφοντας ανθρώπους που δεν έχουν καμία ευθύνη.”
Ολες οι Ειδήσεις
- Ελένη Μενεγάκη: Οι φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον Ματέο Παντζόπουλο και την κόρη τους
- Μαρία Σολωμού: Έχω φαντασιωθεί σύντροφό μου να πηγαίνει με άλλες, έχω σκεφτεί να κάνω σεξ με γυναίκα (βίντεο)
- Θρίλερ στο σκοπευτήριο Μαλεβιζίου: Η γυναίκα έστρεψε το όπλο πάνω της και αυτοπυροβολήθηκε , είπε ο εκπαιδευτής
- Βενεζουέλα: Συνεχίζονται για 3η μέρα οι επιχειρήσεις διάσωσης – 920 μέχρι τώρα οι νεκροί από τους φονικούς σεισμούς – Πάνω από 50.000 οι αγνοούμενοι (βίντεο)
- Δημοσκόπηση GPO: Η ΝΔ ανεβαίνει στο 29,4%, ενισχύεται η ΕΛΑΣ του Τσίπρα – Υποχωρούν ΠΑΣΟΚ και Καρυστιανού
- Βενεζουέλα: Σύζυγος ποδοσφαιριστή πέθανε σώζοντας την κόρη τους από τον σεισμό
- Δημοσκόπηση Opinion Poll: Πρώτη με 25,9% η ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης, στο 16,1% ο Τσίπρας, υποχωρεί το ΠΑΣΟΚ – Μάχη Καρυστιανού – Βελόπουλου για την τρίτη θέση
- Πρόστιμο 50.000 ευρώ στην 60χρονη που συνέθλιψε τον σκύλο στη Γαστούνη- Eτοιμάζουν προσφυγή οι δικηγόροι της
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook