Όσα σχολίασε Κώστας Τσουρός για τον εκνευρισμό του Γιώργου Αγγελόπουλου, γνωστού ως «Ντάνος», όταν ρωτήθηκε για το Survivor All Star.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Σέρρα – Η ψυχή του Πόντου».

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, οι οποίοι βρέθηκαν εκεί, για να καλύψουν το γεγονός. Ωστόσο ο Γιώργος Αγγελόπουλος, δεν μπόρεσε να κρύψει την ενόχλησή του όταν του έγινε μία σχετική ερώτηση για τη συμμετοχή του στο «All Star Survivor».

«Δεν καταλαβαίνω, ενώ έχω τοποθετηθεί για το Survivor τόσο πολύ και σας λέω αυτή τη στιγμή πως είμαστε στη δημιουργία τριών ταινιών, να πρέπει να μιλήσουμε πάλι για το παιχνίδι. Για ποιο λόγο; Εντάξει, σίγουρα είμαι ο πρώτος που ασπάζομαι ότι ήταν ένα project στο οποίο συμμετείχα και με βοήθησε πάρα πολύ, αλλά σας λέω ότι έχω τρία χρόνια που προσπαθώ πάρα πολύ για αυτά τα projects. Προσωπικά τα θεωρώ πολύ σημαντικά κι ας μείνουμε σε αυτά» είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Οι δηλώσεις του σχολιάστηκαν στην εκπομπή «Mega Kαλημέρα», με την Ελεονώρα Μελέτη και τους συνεργάτες της να έχουν έναν έντονο διάλογο, σχετικά με την αντίδραση του Γιώργου Αγγελόπουλου στην κάμερα.

Ειδικότερα, ο Κώστας Τσουρός σχολίασε την ένταση που είχε και τόνισε πως είτε του αρέσει, είτε όχι, όλοι θα τον ρωτούν για το Survivor, καθώς αυτό τον έκανε γνωστό.

«Από τι έγινε γνωστός ο Γιώργος Αγγελόπουλος; Από το Survivor. Όσα χρόνια και να περάσουν, όλοι θα θυμούνται ότι έγινε γνωστός από το Survivor και για αυτό σήμερα μιλάει στις τηλεοπτικές κάμερες, γιατί τον αγάπησαν από εκεί», είπε αρχικά.

«Προφανώς και κάνει δικά του project και θέλει να τα προωθήσει, αλλά αν δεν υπήρχε το Survivor δεν θα είχε την ευκαιρία να τα προωθήσει. Λογικό που τον ρωτάνε για το All Star, γιατί τώρα αναμένεται να βγει στον αέρα. Όποτε και να τον συναντήσει κανείς και όσα χρόνια και να περάσουν, τον Γιώργο Αγγελόπουλο για το Survivor θα τον ρωτήσεις, είτε του αρέσει είτε όχι», συμπλήρωσε κλείνοντας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook