ΟPAP RUNNING TEAM: Η προετοιμασία για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας
Λίγες εβδομάδες μας χωρίζουν από τον φετινό Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, με Μεγάλο Χορηγό τον ΟΠΑΠ, που θα διεξαχθεί στις 12 και 13 Νοεμβρίου, με τη συμμετοχή χιλιάδων δρομέων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Οι δρομείς προετοιμάζονται εντατικά για το μεγάλο γεγονός. Όσοι έχουν συμμετάσχει ξανά στους αγώνες στοχεύουν σε καλύτερους χρόνους, ενώ όσοι θα τρέξουν για πρώτη φορά, ανυπομονούν να βιώσουν τη χαρά και το δέος της συμμετοχής.
Η OPAP Running Team συνεχίζει τις προπονήσεις της, οι οποίες γίνονται καθημερινά, και τα μέλη της ομάδας μίλησαν για τους στόχους τους και την εμπειρία τους στον Αυθεντικό Μαραθώνιο.
Ο Λάμπρος Παπακώστας, Ολυμπιονίκης του Άλματος εις Ύψος και προπονητής, παρακολουθεί στενά τη διαρκή προετοιμασία των αθλητών και δίνει τα δικά του tips για τους δρομείς που θα συμμετάσχουν στους αγώνες δρόμου, είτε πρόκειται για τη κλασική διαδρομή των 42 χιλιομέτρων, είτε για τα 10χλμ ΟΠΑΠ είτε για το Universities Night Run OPAP, είτε για τον αγώνα των 5 χιλιομέτρων.
Δείτε το βίντεο:
Ολες οι Ειδήσεις
- Ο Τραμπ απορρίπτει ως «απαράδεκτη» τη νέα ειρηνευτική πρόταση του Ιράν
- O ηρωικός Παναθηναϊκός με 10 παίκτες κράτησε την ΑΕΚ στο μηδέν και έδωσε παράταση στο πρωτάθλημα!
- Βίντεο σοκ από τη βάναυση κακοποίηση 82χρονης στη Χίο: Η 67χρονη Βουλγάρα που τη φρόντιζε, τη χτυπούσε και της φώναζε
- ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 3-1: Τον… πάτησε κι ελπίζει!
- Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οικογενειακή απόδραση στο Παρίσι – Δείτε φωτογραφίες
- Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Σπυριδωνίδης: Διασκεδάζουν και τραγουδούν μαζί στον Σάκη Ρουβά – Δείτε βίντεο
- ΟΦΗ – Αρης 0-2: Διπλό γοήτρου κόντρα στον Κυπελλούχο!
- Λεβαδειακός – Βόλος 5-2: Επέστρεψαν στις νίκες οι Βοιωτοί με κυριαρχική εμφάνιση
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook