Οι απαντήσεις για το μεγάλο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής και τα υπόλοιπα σημαντικά ματς του πρωταθλήματος, βρίσκονται στον bwin ΣΠΟΡ FM.

Θα συνεχίσει ο Παναθηναϊκός το νικηφόρο σερί του ή θα βάλει φρένο στους πρωτοπόρους ο Άρης; Θα επιστρέψει στις νίκες ο Ολυμπιακός στον αγώνα του Αγρινίου; Θα φύγει με το διπλό η ΑΕΚ από τη Βοιωτία; Όλα αυτά θα απαντηθούν στους 94,6.

Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Super League και όλα τα βλέμματα στρέφονται την Κυριακή (23/10) στο «Απ. Νικολαΐδης». Σέντρα στις 19:30. Την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται στην Τούμπα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Η ποδοσφαιρική δράση της ημέρας όμως αρχίζει στις 16:00 με τον κρίσιμο αγώνα στη Νεάπολη, ανάμεσα σε Ιωνικό και ΠΑΣ Γιάννινα.

Η αυλαία της αγωνιστικής ανοίγει το Σάββατο (22/10) με τον Ολυμπιακό να δοκιμάζεται στην έδρα του Παναιτωλικού στις 19:30 και να θέλει να επανέλθει στις επιτυχίες. Μισή ώρα νωρίτερα ο Ατρόμητος υποδέχεται στο Περιστέρι τον Βόλο.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται τη Δευτέρα (24/10) με δύο πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια. Στις 18:00 η φορμαρισμένη ΑΕΚ φιλοξενείται από τον Λεβαδειακό και δύο ώρες μετά ο λαβωμένος ΟΦΗ κοντράρεται με τη Λαμία στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Και όπως πάντα, αμέσως μετά το… τρίτο ημίχρονο συνεχίζεται στο γήπεδο του bwinΣΠΟΡ FM, με σχόλια, ρεπορτάζ, αναλύσεις και φυσικά εκπομπές, με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους ακροατές.

Άκουσε και αυτό το ντέρμπι αλλά και όλη την αγωνιστική δράση, στον bwinΣΠΟΡ FΜ 94,6

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook