Στην κορυφή της τηλεθέασης οι ειδήσεις του MEGA για τον Οκτώβριο

Κυρίαρχες οι ειδήσεις του MEGA τον Οκτώβριο. Με ποσοστό 13,4% στο σύνολο του κοινού και ποσοστό 12,2% στο δυναμικό κοινό 18-54, το Κεντρικό Δελτίο «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ» ανέβηκε στην πρώτη θέση της τηλεθέασης από όλα τα δελτία ειδήσεων του ανταγωνισμού, ανεξαρτήτως ώρας μετάδοσης.
Με την Ράνια Τζίμα στην παρουσίαση από Δευτέρα έως Πέμπτη και την Κατερίνα Παναγοπούλου την Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, το Κεντρικό Δελτίο «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ» παρακολούθησαν τον Οκτώβριο 446.405 τηλεθεατές. Τα στοιχεία αποδεικνύουν πως οι ειδήσεις του MEGA συνεχίζουν σταθερά να κρατάνε ψηλά την απήχησή τους στους τηλεθεατές και να αυξάνουν τα ποσοστά τηλεθέασης, αφού στο σύνολο του κοινού σημείωσαν άνοδο, από τον προηγούμενο μήνα (Σεπτέμβριος 2022), 9,4 ποσοστιαίων μονάδων.
Η κατάταξη, για όλα τα δελτία, τον Οκτώβριο (1/10/2022—30/10/2022)διαμορφώθηκε στο σύνολο του κοινού : MEGA 13,4%,ALPHAκαι ΣΚΑΪ 13,3%, STAR12%, ΑΝΤ1 11,4%, OPEN 8,4% και ΕΡΤ1 5,2% και στο δυναμικό κοινό 18-54 :MEGA 12,2%,ALPHA 11,7%, STAR 11%, ANT1 10,9%, ΣΚΑΪ 8,7%, OPEN 6,8%, ΕΡΤ1 3,7%.
ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ
ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ 18-54
Πρωτιά στο δυναμικό κοινό 18-54 και για το μεσημβρινό δελτίο «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ» τον Οκτώβριο με ποσοστό 12,2%.
Με την Δώρα Αναγνωστοπούλου στην παρουσίαση από Δευτέρα έως και Παρασκευή και την Μαριλένα Γεραντώνη το Σαββατοκύριακο, το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του MEGAκατοχύρωσε την πρώτη θέση στον πίνακα τηλεθέασης, έναντι όλων των μεσημβρινών δελτίων του ανταγωνισμού, ανεξαρτήτως ώρας μετάδοσης, τον Οκτώβριο ((1/10/2022—30/10/2022).
Στο δυναμικό κοινό 18-54, η σειρά κατάταξης των μεσημβρινών δελτίων των καναλιών διαμορφώθηκε ως εξής : MEGA 12,2%,ALPHA 11,9%, ΣΚΑΪ 10,8%, STAR 8,4%, ΑΝΤ1 6,5%, OPEN 5%, ΕΡΤ1 4,7%.
Ολες οι Ειδήσεις
- Βιτόρια: «Φεύγω με καθαρή συνείδηση έχοντας δώσει τον καλύτερο εαυτό μου»
- Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ – Βίντεο από τις ταινίες του
- “Η Χαμάς πρέπει να αφοπλιστεί και να απελευθερώσει ομήρους, αλλιώς «η Γάζα θα καταστραφεί», λέει ο Κάτζ, ενώ είναι σε εξέλιξη η χερσαία επιχείρηση του Ισραήλ για την κατάληψη της πόλης
- Ανδρέας Λοβέρδος: Προσχώρησε στη Νέα Δημοκρατία
- Συνεργασία του Atlantic Council με τον Όμιλο Antenna
- Τέμπη: Πρόταση 996 σελίδων με 36 κατηγορουμένους από τον εισαγγελέα Εφετών της Λάρισας – Σφοδρές αντιδράσεις από τους συγγενείς των θυμάτων
- Υβόννη Μπόσνιακ – Αντώνης Ρέμος: Το τρυφερό βίντεο για τα 7 χρόνια γάμου
- Αλίκη Βουγιουκλάκη: Πωλείται το σπίτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη στη Στησιχώρου για 4 εκατ. ευρώ – Πλάνα από το διαμέρισμα
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook