H ΕΛΑΣ συνέλαβε τον ύποπτο της εμπρηστικής επίθεσης στο κτίριο όπου στεγάζεται το Real Group μετά από συντονισμένη επιχείρηση στα Προσφυγικά, στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης της εμπρηστικής επίθεσης στο κτίριο όπου στεγάζεται το Real Group , όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Ακόμα μία εγκληματική πράξη εξιχνιάστηκε. Μετά από οργανωμένη επιχείρηση της ΕΛΑΣ, συνελήφθη σήμερα ο φερόμενος ως δράστης της εμπρηστικής επίθεσης στα γραφεία της real news. Συνεχίζουμε αποτελεσματικά για να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη οι δράστες κάθε εγκληματικής δράσης», έγραψε ο κ. Θεοδωρικάκος στο Twitter.

Προηγήθηκε μεγάλη επιχείρηση στα προσφυγικά της Λ. Αλεξάνδρας που πραγματοποιήθηκε από την Κρατική Ασφάλεια, σε συνεργασία με άλλες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. καθώς μετά από πολύμηνες έρευνες κατάφεραν να διασταυρώσουν τα στοιχεία του ατόμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για 27χρονο που φέρεται να ανήκει στον αντιεξουσιαστικό χώρο και το τελευταίο διάστημα, ενάμιση με δύο μήνες, είχε βρει καταφύγιο στα προσφυγικά. Προφανώς σε μια προσπάθεια, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, να καλύψει τα ίχνη του καθώς είχε αντιληφθεί ότι βρίσκεται υπό παρακολούθηση από τις Αρχές.

Την αστυνομική επιχείρηση έκαναν στελέχη της κρατικής ασφάλειας που κύκλωσαν το κτήριο, όπου τελικώς εντοπίστηκε ο 27χρονος αναζητούμενος, ο οποίος οδηγήθηκε στην ΓΑΔΑ και το μεσημέρι θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Εισαγγελέα, με κατηγορίες για τον εμπρησμό στον Real Group.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1 από την αστυνομική επιχείρηση στα Προσφυγικά 

Οι «Χιλιάδες Ήλιοι της Νύχτας» είχαν αναλάβει την ευθύνη
Η οργάνωση «Χιλιάδες Ήλιοι της Νύχτας» είχε αναλάβει την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση στον Real Group.

Ερευνάται η εμπλοκή του και σε άλλες υποθέσεις εμπρησμού, την ανάληψη ευθύνης των οποίων έχει κάνει η ίδια ομαδα αναρχικών που ανέλαβε την ευθύνη για τον εμπηρσμό στον όμιλο των ΜΜΕ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook