Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και η ΖήναΚουτσελίνη,άνοιξαν για άλλη μια χρονιά την αγκαλιά τους στα Παιδικά Χωριά SOS και οι τηλεθεατές, έδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους στους πρωταγωνιστές της ζωής, τα παιδιά.

Στον τηλεοπτικό μαραθώνιο, που πραγματοποιήθηκε τη περσινή σεζόν, έγιναν 63.309 κλήσεις και στάλθηκαν 3.747SMS. Το ποσό, που συγκεντρώθηκε είναι 124.053.60 ευρώ και μαζί με τις δωρεές1.723.38 ευρώ,  έφτασε συνολικά τα 125.776.98 ευρώ!

Με τα χρήματα αυτά αγοράστηκαν δύο λεωφορεία των 20 θέσεων το καθένα, καθώς και ένα επταθέσιο όχημα τύπου βαν για τη μεταφορά των μαθητών στο σχολείο και στις εξωσχολικές τους δραστηριότητες.Το ένα 20θεσιο λεωφορείου και το επταθέσιο βαν εξυπηρετεί τις ανάγκες του Παιδικού Χωριού SOS στη Βάρη ενώ το δεύτερο 20θεσιο λεωφορείο βρίσκεται στο Παιδικό Χωριό SOS στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης.

Την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, η εκπομπή είχε καλεσμένο τον Γενικό Διευθυντή των Παιδικών Χωριών SOS, κ. Γιώργο Πρωτόπαπα, όπου και παρουσίασε στους τηλεθεατές τα οχήματα, που αγοράστηκαν από τη μεγάλη αγκαλιά, που άνοιξαν.

Δείτε εδώ το απόσπασμα με τις ευχαριστίες του κ. Γιώργου Πρωτόπαπα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Την ίδια ημέρα προβλήθηκαν ξανά οι λογαριασμοί στήριξης τουαξιέπαινου κοινωνικού έργου των Παιδικών Χωριών SOS και τα χρήματα, που συγκεντρωθήκαν είναι 9.310 ευρώ!

Ευχή της ΖήναςΚουτσελίνη και όλων των συνεργατών της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» είναι και αυτές τις γιορτινές μέρες, να κάνουμε όλοι μας ό,τι μπορούμε ώστε κανένα παιδί να μη στερηθεί το χαμόγελο!

Υπεύθυνη εκπομπής: Μαρίκα Μαυρομμάτη

Επιμέλεια  εκπομπής: Στέλλα -Μαρία Ζώη

Αρχισυνταξία εκπομπής: Χαρά Αναστασάκη, Ελισάβετ Χατζοπούλου

Σκηνοθεσία: Γιώργος Μουκάνης

Παραγωγός: Νίκος Χριστοφόρου

Head of Productions: Σάββας Βέλλας

Executive Producer: Τόνια Σαγιάκου

#StarAlithies #StarChannelTV

https://www.facebook.com/staralithies/

https://www.instagram.com/staralithies/

https://www.star.gr/tv/psychagogia/alitheies-me-ti-zina/

https://www.star.gr/tv/press-room/

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook