MEGA: «Η γη της ελιάς» και το «Μαύρο Ρόδο» στην κορυφή της τηλεθέασης
Οι δύο επιτυχημένες δραματικές σειρές του MEGA, «Η γη της ελιάς» και το «Μαύρο Ρόδο», μονοπωλούν σταθερά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.
Τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου η prime time του καναλιού ήταν στην κορυφή της τηλεθέασης, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό με σημαντική διαφορά.
Συγκεκριμένα, στο σύνολο του κοινού η prime time του MEGA κατέγραψε το πολύ υψηλό ποσοστό 27% και ξεπέρασε τον ανταγωνισμό κατά 4,5 και πλέον ποσοστιαίες μονάδες. Υψηλή απόδοση κατέγραψε και στο δυναμικό κοινό 18-54, με το ποσοστό να αγγίζει το 20,4%.
Η «Γη της ελιάς» έδειξε για μία ακόμα φορά τη δυναμική της και κέρδισε την πρώτη θέση, σημειώνοντας ποσοστό 31,1% στο σύνολο του κοινού. Το συγκλονιστικό επεισόδιο της σειράς παρακολούθησαν σχεδόν 1,4 εκατομμύρια τηλεθεατές.
Στο δυναμικό κοινό 18-54 η μεγάλη παραγωγή του MEGA κατέγραψε ποσοστό 22,7%. Σε επιμέρους κατηγορίες κοινού μάλιστα το ποσοστό ξεπέρασε το 42%.
Το «Μαύρο Ρόδο» καθήλωσε και χθες το τηλεοπτικό κοινό και παρέμεινε στην πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης. Τη δραματική σειρά του MEGA παρακολούθησαν σχεδόν
1 εκατομμύριο τηλεθεατές διατηρώντας την πρωτιά της με ποσοστό 26,1% στο σύνολο του κοινού και 20,2% στο δυναμικό κοινό 18-54. Σε επιμέρους γυναικείο κοινό η σειρά σημείωσε ποσοστό 39,3%.
Ολες οι Ειδήσεις
- Νέες καταγγελίες σε βάρος του γκαλερίστα Γιώργου Τσαγκαράκη – Μήνυση για αγορά πλαστού πίνακα και αναφορά για φερόμενη διάθεση κλοπιμαίων (βίντεο)
- Ο Όμιλος Antenna εξαγοράζει τον κορυφαίο οργανισμό Μέσων Ενημέρωσης και Ψυχαγωγίας της Ιταλίας, GEDI, που εκδίδει και τη “La Repubblica”
- Μητσοτάκης: Το λιμάνι της Θεσσαλονίκης αναβαθμίζεται και θα μετατραπεί σε πλήρη διαμετακομιστικό κόμβο (βίντεο)
- Στη «τσιμπίδα» του νόμου 6 εκπαιδευτήρια για πτυχία «μαϊμού»: Πρόστιμα και συλλήψεις, στα 3,2 εκατ. ευρώ τα παράνομα κέρδη
- Ιουλία Καλλιμάνη: Ντελίριο με τα δύο ακυκλοφόρητα viral τραγούδια της- Δείτε τι συμβαίνει στο Tokyo (βίντεο)
- Ποινική δίωξη για κακουργήματα στο «κύκλωμα των celebrities» που εξαπατούσε τον ΕΦΚΑ – Στα 11 εκατ. ευρώ η φοροδιαφυγή
- Απολογείται για 4 κακουργήματα ο γκαλερίστας Γιώργος Τσαγκαράκης – «Είναι αθώος, δεν θα διαφήμιζε πλαστά έργα τέχνης», λέει ο δικηγόρος του – Βίντεο
- Άρειος Πάγος για Τέμπη: Στη δίκη αυτή δεν αρμόζουν φαινόμενα «αγανακτισμένων δήθεν πολιτών» -Η απόδοση Δικαιοσύνης υπεράνω όλων »
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook