Σήμερα το απόγευμα στις 17.15 στον ΣΚΑΪ θα γνωρίσουμε τους σπουδαστές και θα παρακολουθήσουμε τις πρώτες τους αντιδράσεις. Ο δρόμος προς τη δόξα περνάει από τον… ΣΚΑΪ!

Οι πόρτες του House of Fame La Academia άνοιξαν και οι σπουδαστές βρίσκονται ήδη μέσα στο σπίτι. Οι κάμερες και τα μικρόφωνα κατέγραψαν τις πρώτες τους ώρες και σήμερα το απόγευμα στις 17.15 στον ΣΚΑΪ θα γνωρίσουμε τους σπουδαστές και θα παρακολουθήσουμε τις πρώτες τους αντιδράσεις.

Οι 17 συμμετέχοντες τακτοποιούν τα πράγματά τους, δημιουργούν τις πρώτες παρέες, θέτουν τα όριά τους και αξιολογούν τη συμπεριφορά των συγκατοίκων τους.

Μία αιφνιδιαστική επίσκεψη έρχεται για να βάλει κανόνες και να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Έφτασε όμως ήδη η ώρα για την πρώτη γνωριμία με τους καθηγητές. Οι σπουδαστές παίρνουν το μικρόφωνο και τραγουδούν για πρώτη φορά μπροστά στους συγκατοίκους τους και στους Πάνο Μεταξόπουλο, Πέννυ Μπαλτατζή, Chali Jennings, Al Giga, Δώρα Παντέλη.

Πώς θα νιώσουν ακούγοντας για πρώτη φορά τις φωνές των υπόλοιπων σπουδαστών και τι σχόλια θα εισπράξουν από τους καθηγητές τους και τον Διευθυντή της Ακαδημίας;

Η επιτυχία απαιτεί σκληρή δουλειά, επιμονή και αφοσίωση. Ποιοι σπουδαστές είναι έτοιμοι για αυτό;

House of Fame
Πρεμιέρα σήμερα στις 17.15 στο ΣΚΑΪ

Καθημερινά στις 18.15 και
Live Concert, Παρασκευή στις 21.00

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook