Την πρώτη ημέρα του νέου χρόνου θα την περάσουμε στην Ελβετία, συντροφιά με το «Fishy»!

Την Κυριακή 1η Ιανουαρίου στις 17.10 η αγαπημένη ταξιδιωτική εκπομπή του MEGA με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, συνεχίζει το ταξίδι στην πανέμορφη Ζυρίχη, με τον σύμβουλο ψαρέματος Κώστα Αντωνιάδη και τον σεφ Γιώργο Τσαπάρα να συμπληρώνουν τη δυναμική τριάδα, κάνοντας υπέροχες βόλτες στα αξιοθέατα.

Παίρνουν το τελεφερίκ και απολαμβάνουν από ψηλά το μαγευτικό χιονισμένο τοπίο. Κάνουν βόλτα στο φημισμένο Βουνό των Αγγέλων και η εικόνα που αντικρύζουν από την κρεμαστή γέφυρα είναι μοναδική.

Και επειδή «Fishy» χωρίς ψάρεμα δεν υπάρχει, αποφασίζουν να δοκιμάσουν την τύχη τους στη λίμνη. Η βόλτα συνεχίζεται στη φαντασμαγορικά στολισμένη πόλη, με μία στάση σε εργαστήριο γυαλιού, όπου ενημερώνονται για τη θαυμαστή αυτή τέχνη.

Το φαγητό ετοιμάζεται με φόντο την εντυπωσιακή λίμνη και τον καταρράκτη της. Το τραπέζι στρώνεται και το πρώτο λουκούλειο γεύμα του 2023 είναι γεγονός!

Το «Fishy» βουτάει στα παγωμένα νερά της Ελβετίας και μας ζεσταίνει με τις θερμότερες ευχές για μία νέα χρονιά γεμάτη ταξίδια και καλούς φίλους!

«FISHY» ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ 1η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 17.10

 

#Fishy

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook