Πολλές στοιχηματικές επιλογές και ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις από το Pamestoixima.gr

Η 15η αγωνιστική της Super League ολοκληρώνεται σήμερα με 2 παιχνίδια. Στις 18:00 παίζουν ο Άρης με τον Παναιτωλικό και στις 18:30 η Λαμία με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στη Ligue 1 διεξάγονται οι 4 τελευταίοι αγώνες της 16ης αγωνιστικής. Στις 18:00 αρχίζει το ματς Λοριάν-Μονπελιέ, στις 20:00 το παιχνίδι Ρεμς-Ρεν και στις 22:00 γίνεται η σέντρα στα παιχνίδια Νις-Λανς και Μαρσέιγ-Τουλούζ.

Στη σέντρα ξανά από σήμερα το ισπανικό πρωτάθλημα

Στη δράση επιστρέφει σήμερα η La Liga μετά τη διακοπή της για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Τρεις αγώνες γίνονται για την 15η αγωνιστική, στις 18:00 Χιρόνα-Βαγιεκάνο, στις 20:15 Μπέτις-Αθλέτικ Μπιλμπάο και στις 22:30 Ατλέτικο Μαδρίτης-Έλτσε.

Το πρόγραμμα συμπληρώνουν αγώνες από την Championship, την πρώτη και τη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας, την Πορτογαλία και αρκετά ακόμα πρωταθλήματα.

Σε όλα τα παιχνίδια το Pamestoixima.gr προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές, μεταξύ άλλων, για το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τη διαφορά νίκης τα μονά/ζυγά γκολ, το ημίχρονο με το υψηλότερο σκορ, την ομάδα που θα σκοράρει πρώτη και τελευταία, τον συνδυασμό του τελικού αποτελέσματος με Goal/No Goal & Over/Under, το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα, τον νικητή των κόρνερ, το σύνολο των κόρνερ.

«Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» στη Super League

Στους 2 αγώνες της Super League, Άρης-Παναιτωλικός και Λαμία-ΠΑΣ Γιάννινα το Pamestoixima.gr προσφέρει και την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» έως την έναρξή τους.

Στο Pamestoixima.gr θα βρείτε καθημερινά και ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις για επιλεγμένους αγώνες.

Δείτε τις σημερινές προσφορές για τη Super League, τη Ligue 1 και τη La Liga:

  • Άρης-Παναιτωλικός (18:00): Να σκοράρει ο Αντρέ Γκρέι – Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’ – Σκορ 2-0 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
  • Μπέτις-Αθλέτικ Μπιλμπάο (20:15): Να σημειωθεί γκολ πριν από το 40’ – Σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
  • Νις-Λανς (22:00): Να σημειωθεί γκολ πριν από το 40’ – Σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
  • Μαρσέιγ-Τουλούζ (22:00): Να σημειωθεί γκολ πριν από το 40’ – Σκορ 2-0 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
  • Ατλέτικο Μαδρίτης-Έλτσε (22:30): Να σκοράρει ο Ζοάο Φέλιξ – Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’ – Σκορ 2-0 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook