Με πρωτιά ολοκληρώθηκε η μάχη της ενημέρωσης το 2022 για το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων, με τη Μάρα Ζαχαρέα στη διεύθυνση και στην παρουσίαση, Δευτέρα έως Παρασκευή στις 19:45.

Με κορυφαίο γεγονός, σε παγκόσμιο επίπεδο τον πόλεμο στην Ουκρανία, το Star βρέθηκε για μία ακόμα φορά στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας. Hενεργειακή κρίση, η υπόθεση των υποκλοπών, οι τουρκικές προκλήσεις, τα μέτρα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, αλλά και τα κοινωνικά ζητήματα που συγκλόνισαν την κοινή γνώμη, ήταν μερικά ακόμα από τα γεγονότα που κυριάρχησαν μέσα στη χρονιά.

Το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star,κέρδισε ξανά την εμπιστοσύνη του κοινού, με την ουσιαστική, αξιόπιστη και άμεση πληροφόρησή για ό,τι συμβαίνει τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Για το διάστημα 1η Ιανουάριου31Δεκέμβριου2022το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star, από Δευτέρα έως Παρασκευή, με τη Μάρα Ζαχαρέα στη διεύθυνση και στην παρουσίαση, ήταν:

 

Πρώτο με 454.367 τηλεθεατές μέσου λεπτού στο σύνολο του κοινού. Ακολουθούν ο ΣΚΑΪ με 447.565, το Mega με 420.875, ο Alpha με 384.451, ο Αnt1 με 328.049, το Open με 210.418.

 

Πρώτο στη ζώνη των 20:00σημειώνοντας μερίδιο 14%, στο σύνολο του κοινού. Ακολουθούν ο ΣΚΑΪ με 13,6% και το Mega με 13,1%

 

Ειδήσεις στο Star, η ενημέρωση γίνεται εμπειρία.

 

#StarChannelNews #StarChannelTv

https://www.star.gr/tv/press-room/

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook