Επικράτηση στην τηλεθέαση, ισχυροποίηση της θέσης του και δυνατό αποτύπωμα εγκυρότητας και αξιοπιστίας ήταν οι κατακτήσεις του ενημερωτικού τομέα του MEGAτο 2022 (από 01/01/2022 έως και 31/12/2022).

Η ομάδα των ειδήσεων, με όλο το δημοσιογραφικό και τεχνικό δυναμικό, υπό τη διεύθυνση του Σταμάτη Μαλέλη,σε μια χρονιά με έντονη ειδησεογραφία και εξαιρετικά σημαντικές εξελίξεις στην ελληνική και διεθνή σκηνή, κέρδισε το στοίχημα της τηλεθέασης. Με συνέπεια, δυναμική και σταθερό βηματισμό η ενημέρωση στο MEGAείναι έτοιμη για την εκκίνηση της νέα χρονιάς η οποία αναμένεται να έχει υψηλό πολιτικό ενδιαφέρον ενόψει και των επικείμενων εθνικών εκλογών.

  • ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ» ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ 18-54

Η χρονιά έκλεισε για τις ειδήσεις του MEGA  με εξαιρετικές επιδόσεις. Το Κεντρικό Δελτίο «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ»με την Ράνια Τζίμα στην παρουσίαση από Δευτέρα έως Πέμπτη και την Κατερίνα Παναγοπούλου Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή κατέκτησε την κορυφή στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 12,9%. Η ποσοστιαία αύξηση των ποσοστών του Κεντρικού Δελτίου με ποσοστό πάνω από50%, συγκριτικά με τον προηγούμενο χρόνο (2021), απέδειξε τη δυναμική των ειδήσεων του καναλιού και την ισχυρή θέση του στις επιλογές των τηλεθεατών για όλο το 2022.

  • «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA» ΥΨΗΛΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ

Η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του MEGA«Κοινωνία ώρα MEGA» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη από την αρχή της χρονιάς παρέμεινε σταθερά στην κορυφή και έκλεισε με μέσο όρο τηλεθέασης για το 202221% στο σύνολο του κοινού και 20,4% στο δυναμικό κοινό 18-54. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πορεία της εκπομπής στις αποδόσεις της τηλεθέασης ήταν σταθερά ανοδική τους περισσότερους μήνες του έτους (από Μάρτιο έως και Δεκέμβριο). Οι τηλεθεατές έδειξαν όλη τη χρονιά ότι κρατούν πρώτη στις επιλογές τουςτην «Κοινωνία ώρα MEGA»για ολοκληρωμένη, ουσιαστική και με άποψη πρωινή καθημερινή ενημέρωση.

  • TO LIVE NEWS ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΖΩΝΗ

Κατοχυρώνοντας την υψηλότερη θέση στην τηλεθέαση και το πιο θερμό ενδιαφέρον των τηλεθεατών για απογευματινή ενημέρωση, το «LIVENEWS» με τον Νίκο Ευαγγελάτο έκλεισε τη χρονιά με πρωτιά στο σύνολο του κοινού και ποσοστό 18,3% και πρωτιά στο δυναμικό κοινό με ποσοστό 17,2%. Σε απόλυτους αριθμούς, μισό εκατομμύριο τηλεθεατές παρακολουθούν καθημερινά το «LIVENEWS» με την μέση κάλυψη να ξεπερνά το 1,5 εκατομμύριο τηλεθεατές. Τη νέα χρονιά η ισχυρή ομάδα του «LIVENEWS» με επικεφαλής τον Νίκο Ευαγγελάτο θα συνεχίσει να δίνει τον παλμό της πιο άμεσης και αποκαλυπτικής ενημέρωσης για τα μεγάλα θέματα της επικαιρότητας.

  • «MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ» ΜΕ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ  ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ 18-54

Το «MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ» με τον Ντίνο Σιωμόπουλο και την Στέλλα Γκαντώνα διένυσε με επιτυχία την έντονη, από πλευράς ανταγωνισμού, κούρσα της χρονιάς και έκοψε πρώτη το νήμα στην τηλεθέαση, στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 13,3%. Η καταγεγραμμένη τάση για την εκπομπή είναι ότι ακολουθεί σταθερά ανοδική πορεία, και το 2022 κατάφερε να γίνει πρώτη προτίμηση των τηλεθεατών για έγκυρη, ολοκληρωμένη και αξιόπιστη ενημέρωση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook