Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023 στις 19:30 παίζουν στην OPAP ARENA-Αγιά Σοφιά, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός και λίγο μετά τη λήξη του ματς, στις 22:10 ξεκινάει στο OPEN το «Total Football».

Ο Μανώλης Σφακάκης περιγράφει ζωντανά στο στούντιο όλες τις μεγάλες φάσεις από το ντέρμπι κορυφής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Δημήτρης Βάλσαμος, σε απευθείας σύνδεση με το γήπεδο, μεταφέρει το ρεπορτάζ, τις δηλώσεις, τον απόηχο της αναμέτρησης, που ενδέχεται να βάλει βαθμολογική «φωτιά» στη Σούπερ Λίγκα.

Ο Νίκος Νταμπίζας αναλύει την τακτική των προπονητών και αναδεικνύει τις κινήσεις που καθόρισαν το αποτέλεσμα.
Ο Αλέξης Σπυρόπουλος φωτίζει τα πρόσωπα και τις στιγμές που ξεχώρισαν στο παιχνίδι.

Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου, με αποκλειστικές πληροφορίες και από τα δύο στρατόπεδα, θα σχολιάσει το ντέρμπι με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Ο Γρηγόρης Ατρείδης θα περιγράψει στο στούντιο, τις καλύτερες φάσεις από την αναμέτρηση Λαμία – ΠΑΟΚ και θα μεταφέρει το ρεπορτάζ από την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

ΤO
Και φυσικά θα δούμε τα στιγμιότυπα από την σπουδαία αναμέτρηση Βόλος – Ολυμπιακός και όλη την υπόλοιπη δράση της αγωνιστικής.

Αυτήν την Κυριακή στις 22:10 η Μαρία Ζαφειράτου και ο Πάνος Βόγλης σας περιμένουν στο OPEN. Έρχεται το «Total Football».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook