Ζωντανή μουσική, χορό, σάτιρα, stand up comedy και μια ξεχωριστή καλεσμένη σε ρόλο-έκπληξη, τη Μαρίζα Ρίζου, θα απολαύσετε στο νέο επεισόδιο της μουσικής κωμωδίας με στοιχεία σαρωτικής σάτιρας αλλά και μουσικοχορευτικού θεάματος «Τα Νούμερα», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023, στις 22:00.

Επεισόδιο 16ο: «Είναι μικρή η ζωή»

Ο Φοίβος και ο Τζόναθαν (Μιχάλης Σαράντης) καλούν τη Μαρίζα Ρίζου στη «Μάντρα». Ο Θανάσης (Θανάσης Αλευράς) όμως, που μόλις έχει ξεκινήσει σπουδές Ιστορίας στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, ανακαλύπτει –ή πιστεύει πως ανακαλύπτει– κάτι παράξενο (και ενδεχομένως φρικτό) που την αφορά. Στο μεταξύ, ο Φοίβος κλείνεται για πολλές ώρες σ’ ένα ασανσέρ με τον Μενέλαο (Γιάννης Καρακατσάνης) και αναγκάζονται επιτέλους να αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλον. Ο Τζόναθαν φεύγει από το σπίτι της Δανάης (Άλκηστις Ζιρώ) θεωρώντας πως εκείνη τον απατά με τον Φοίβο. Ο Ζερόμ (Ζερόμ Καλούτα) αποφασίζει να εξομολογηθεί τον έρωτά του στην Κίρμπυ (Άννη Θεοχάρη) και ο Παντελής (Θανάσης Δόβρης) είναι απολύτως πεπεισμένος πως η Ρίζου «καίγεται» για κείνον. Όλα θα λυθούν, όπως πάντα, μ’ ένα live –λίγο πιο «αιμοβόρο» απ’ ό,τι συνήθως.

Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Καραντινάκης

Συμμετέχουν: Φοίβος Δεληβοριάς, Σπύρος Γραμμένος, Ζερόμ Καλούτα, Βάσω Καβαλιεράτου, Μιχάλης Σαράντης, Γιάννης Μπέζος, Θανάσης Δόβρης, Θανάσης Αλευράς, Ελένη Ουζουνίδου, Χάρης Χιώτης, Άννη Θεοχάρη, Αλέξανδρος Χωματιανός, Άλκηστις Ζιρώ, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Γιάννης Σαρακατσάνης και η μικρή Έβελυν Λύτρα.

Εκτέλεση παραγωγής: ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook