To Survivor All Star μπαίνει στην τρίτη εβδομάδα και νέοι παίκτες έφτασαν στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου.

Το Survivor All Star ενισχύεται, με τον Γιώργο Κόρομι, την Ρία Κολοβού και τον Κρις Σταμούλης που ενσωματώνονται στις νέες τους ομάδες


Ειδικότερα

ΚΟΚΚΙΝΗ ΟΜΑΔΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΡΟΜΙ


Ηλικία: 35 ετών
Επάγγελμα: Επιχειρηματίας
Συμμετοχή: Survivor 2021
Ο Γιώργος Κόρομι είναι 35 ετών, μένει στην Αθήνα και έχει σπουδάσει γραφιστική και 3DAnimation, ενώ ασχολείται με τις επιχειρήσεις, καθώς διατηρεί καφετέρια στο κέντρο της Αθήνας. Λατρεύει τις εξορμήσεις στη φύση και το ψαροντούφεκο, κάτι το οποίο τον βοήθησε κατά την πρώτη του συμμετοχή στο Survivor το 2021. Δεν του αρέσει να χάνει και έρχεται στο SurvivorAllStar, με σκοπό να φέρνει μόνο νίκες, κάτι που θα ταράξει τους αντιπάλους του.

ΜΠΛΕ ΟΜΑΔΑ

ΡΙΑ ΚΟΛΟΒΟΥ


Ηλικία: 34 ετών
Επάγγελμα: Επιχειρηματίας
Συμμετοχή: Survivor 2019
Η Ρία Κολοβού είναι 34 ετών, κατάγεται από την Έδεσσα και είναι απόφοιτη του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Θεσσαλονίκης, ενώ πλέον ασχολείται με τις επιχειρήσεις, καθώς διατηρεί μπουτίκ ρούχων στη Μύκονο. Η ίδια χαρακτηρίζει τον εαυτό της ως «κοινωνική, δραστήρια αλλά και εγωίστρια». Κατά τη συμμετοχή της στο Survivor 2019 ξεχώρισε για τη μαχητικότητα και το πείσμα της. Επιστρέφει προκειμένου να αλλάξει τις ισορροπίες των δύο ομάδων.

CHRIS  ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ


Ηλικία: 33 ετών
Επάγγελμα: Δικηγόρος/Συγγραφέας
Συμμετοχή: Survivor 2021
Ο Chris Σταμούλης είναι 33 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες και Νομική. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με τη συγγραφή βιβλίων. Του αρέσουν τα αθλήματα γενικότερα όμως τον έχει κερδίσει η καλλισθενική γυμναστική. Μετά την αποχώρησή του από το Survivor 2021 «καταθέτει έφεση» και επιστρέφει προκειμένου να κερδίσει συνδυάζοντας σώμα και πνεύμα.
SURVIVORALLSTAR: δεν είναι παιχνίδι, είναι επιβίωση!

#SurvivorGR
Facebook: https://www.facebook.com/SurvivorGreece
Instagram: https://www.instagram.com/survivorgreece
Twitter: https://twitter.com/SurvivorGreece

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook