Η 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος έρχεται στον bwin ΣΠΟΡ FM και μας κρατάει συντονισμένους στους 94,6

Η αναμέτρηση του Άρη με τον Παναθηναϊκό είναι αυτή που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα, όμως και οι υπόλοιποι αγώνες, μας υπόσχονται συγκινήσεις.

Η αυλαία ανοίγει το Σάββατο με ένα ματς, αυτό στους «Ζωσιμάδες» με τον ΠΑΣ Γιάννινα να υποδέχεται στις 20:00 τον… αναγεννημένο Ιωνικό.

Την Κυριακή στις 16:00 διεξάγεται η κρίσιμη μάχη για την είσοδο στην εξάδα ανάμεσα στο Βόλο και τον Ατρόμητο στο «Πανθεσσαλικό», ενώ αργότερα ακολουθεί το πιο σημαντικό παιχνίδι της αγωνιστικής. Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη και αντιμετωπίζει στις 20:00 τον Άρη, αλλά εμείς σας βάζουμε από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με όλα τα νέα των δύο ομάδων.

Το κυρίως πιάτο όμως της αγωνιστικής σερβίρεται τη Δευτέρα. Η δράση αρχίζει στις 17:00 με τη Λαμία να φιλοξενεί τον ΟΦΗ και συνεχίζεται μια ώρα αργότερα στην Τρίπολη όπου θα κοντραριστούν Αστέρας και ΠΑΟΚ.  Τη σκυτάλη μετά παίρνει η αναμέτρηση της ΑΕΚ με το Λεβαδειακό στις 18:30 στην OPAP Arena και το βράδυ στις 21:00 πέφτει η αυλαία με τον Ολυμπιακό να αγωνίζεται απέναντι στον Παναιτωλικό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Μετά το τέλος των αγώνων, το τρίτο ημίχρονο παίζεται στο στούντιο της κορυφαίας αθλητικής συχνότητας της χώρας, με ρεπορτάζ,  σχόλια, αναλύσεις και φυσικά εκπομπές με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους ακροατές.

Όλα αυτά, στον bwin ΣΠΟΡ FM 94,6!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook