Ο δημοσιογράφος-παραγωγός της κορυφαίας αθλητικής συχνότητας της χώρας, Νίκος Ζέρβας, κέρδισε το Δημοσιογραφικό βραβείο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, για την καλύτερη ραδιοφωνική εκπομπή του 2022.

Η υποψηφιότητα της δίωρης εκπομπής-αφιέρωμα στην καριέρα και την ζωή του Βασίλη Σπανούλη, που μεταδόθηκε από την συχνότητά μας την Πρωτοχρονιά του ίδιου έτους, ψηφίστηκε από την Ανεξάρτητη Επιτροπή του συνδέσμου ως η κορυφαία.

Μια εκπομπή αναδρομής από τα παιδικά του χρόνια, έρευνας και ανάδειξης των κορυφαίων στιγμών του αθλητή και ανθρώπου, Βασίλη Σπανούλη, ένα ραδιοφωνικό ντοκιμαντέρ με πλούσιο αρχειακό υλικό, συνεντεύξεις κορυφαίων συμπαικτών και συνεργατών (Δ. Διαμαντίδης, Γ. Πρίντεζης, Ν. Ζήσης, Κ. Τσαρτσαρής, Μ. Τόμιτς, Χ. Μπαφές). Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι, τα πάντα για τον κορυφαίο ευρωπαίο γκαρντ των τελευταίων χρόνων. Ένα αφιέρωμα με πολύ μουσική, που επέλεξε ο ίδιος ο πρωταγωνιστής και αναφέρεται σε ρεκόρ, τίτλους, αλλά και προσωπικές στιγμές που τον ώθησαν μέχρι την κορυφή.

«Είναι μεγάλη η χαρά της βράβευσης και ευχαριστώ πολύ τον ΠΣΑΤ για την τιμή. Στην δουλειά μας, είναι ευλογία να κάνεις την πηγή έμπνευσης σου, δημιουργία. Και για μένα η ζωή και η καριέρα του Βασίλη Σπανούλη, ήταν πρότυπο και εφαλτήριο να ασκώ όσο καλύτερα γίνεται το επάγγελμα. Ευχαριστώ όλους όσοι μίλησαν γι’ αυτόν και βοήθησαν για αυτό το ραδιοφωνικό αποτέλεσμα και κυρίως τον ηχολήπτη μας, Στέφανο Παλουότολο, που ήταν αρωγός για αυτό που ακούστηκε στον «αέρα», ήταν τα λόγια του Νίκου Ζέρβα.

Η βράβευση, θα γίνει την προσεχή Τρίτη 21 Φεβρουαρίου και ο bwinΣΠΟΡ FΜ 94,6 έχει ανοίξει ήδη… χώρο στην τροπαιοθήκη του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook