Έξι νέοι Survivors έφτασαν εχθές στον Άγιο Δομίνικο και το τηλεοπτικό κοινό τους υποδέχτηκε με ενθουσιασμό, διατηρώντας το «Survivor All Star», στον ΣΚΑΪ, στην πρώτη θέση της τηλεθέασης στο slot μετάδοσής του, τόσο στο δυναμικό κοινό με 29,7% όσο και στο γενικό σύνολο με 27,2%.

Συνολικά 1.072.959 τηλεθεατές παρακολούθησαν κατά μέσο όρο το επεισόδιο του Σαββάτου.

Ας γνωρίσουμε, λοιπόν, τους νέους παίκτες:

ΚΟΚΚΙΝΗ ΟΜΑΔΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
Ηλικία: 33 ετών
Επάγγελμα: Τραγουδίστρια
Συμμετοχή: Survivor 2021


Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι 33 ετών και κατάγεται από την Κύπρο. Έχει σπουδάσειMusicandPerformance στην Αγγλία, ενώ ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι. Κατά την πρώτη συμμετοχή της στο Survivor 2021 απέδειξε ότι μπορεί να ξεπεράσει τις όποιες δυσκολίες στη συμβίωση, αλλά και στο στίβο μάχης. Αυτή τη φορά, με όπλα της το πείσμα και τη θέληση, επιστρέφει προκειμένου να γίνει η απόλυτη Survivor.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΕΦΑΛΑ
Ηλικία: 30 ετών

Επάγγελμα: Infuencer
Συμμετοχή: Survivor 2021


Η Χριστίνα Κεφαλά είναι 30 ετών και είναι influencer, ενώ έχει εργαστεί στο παρελθόν ως φωτομοντέλο.Από την πασαρέλα του «MyStyleRocks», βρέθηκε το 2021 στον Άγιο Δομίνικο και το κοινό σχολίασε ιδιαίτερα τη συμμετοχή της στο Survivor. Από τότε, έχει εξελιχθεί και θεωρεί πως αξίζει να διεκδικήσει μία υψηλή θέση στην κατάταξη του SurvivorAllStar.

ΕΥΡΥΔΙΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
Ηλικία: 38 ετών
Επάγγελμα: Σχεδιάστρια Κοσμημάτων
Συμμετοχή: Survivor 2022


Η Ευρυδίκη Παπαδόπουλου είναι 38 ετών και είναι σχεδιάστρια κοσμημάτων. Πρόκειται για μία γυναίκα που ξεχώρισε με το στυλ της κατά τη συμμετοχή της στο «MyStyleRocks», όμως πέρα από την εμφάνιση απέδειξε στο Survivor 2022 πως διαθέτει και μία ιδιαίτερη προσωπικότητα.Έρχεται στους στίβους μάχης του SurvivorAllStar για να τα δώσει όλα και να βοηθήσει την ομάδα της.

ΜΠΛΕ ΟΜΑΔΑ

ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΓΟΡΟΥ
Ηλικία: 31 ετών
Επάγγελμα: Αγρότης
Συμμετοχή: Survivor 2018


Ο Νικόλας Αγόρου είναι31 ετών και κατάγεται από την Κόνιτσα των Ιωαννίνων.Έχει σπουδάσει στο Τμήμα Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στο ΑΠΘ. Έχει εργαστεί ως μοντέλο, ενώ τα τελευταία χρόνια αποφάσισε να ασχοληθεί με τη γεωργία. Το 2018 ξεχώρισε για τη μαχητικότητα και το πάθος που έβγαζε στους στίβους μάχης και επιστρέφει για να διεκδικήσει το τρόπαιο του SurvivorAllStar.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
Ηλικία: 29 ετών
Επάγγελμα: Ελεύθερος Επαγγελματίας
Συμμετοχή: Survivor 2019

Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης είναι 29 ετών και είναι ελεύθερος επαγγελματίας, ενώ παλαιότερα είχε ασχοληθεί με την διατροφολογία και το personaltraining. Από μικρός ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και τις πολεμικές τέχνες.Ιδιαίτερα γρήγορος στα παρκούρ του Survivor 2019, έκανε τους αντιπάλους του να τρέμουν. Έρχεται στο SurvivorAllStar για να αποδείξει πώς αξίζει τον τίτλο του νικητή.

ΤΖΟ ΜΑΡΙΔΑΚΗ
Ηλικία: 20 ετών
Επάγγελμα: Φοιτήτρια Κτηνιατρικής
Συμμετοχή: Survivor 2022


Η Τζο Μαριδάκη είναι 20 χρονών, κατάγεται από την Κρήτη και σπουδάζει Κτηνιατρική στην Καρδίτσα.Ασχολείται με το στίβο, ως δρομέας στις αποστάσεις 3.000 μ. και 5.000 μ. Το αθλητικό της μότο είναι «είτε κερδίζεις, είτε μαθαίνεις» και κατά τη συμμετοχή της στο Survivor 2022 έμαθε αρκετά πράγματα, τα οποία έρχεται φέτος να εφαρμόσει στο SurvivorAllStar, με στόχο να φτάσει μακριά.

SURVIVORALLSTAR: δεν είναι παιχνίδι, είναι επιβίωση!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook