«Το δελτίο ειδήσεων δεν είναι σακάκι που μπορείς να το βγάλεις και να το πετάξεις μόλις φύγεις», είπε μεταξύ άλλων η Ράνια Τζίμα, αναφερόμενη στους περιορισμούς που ακολουθεί με την εξωτερική της εικόνα.

Η παρουσιάστρια ειδήσεων του MEGA, Ράνια Τζίμα, βρέθηκε καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη και μίλησε για την δουλειά της στην ενημέρωση και το δελτίο, λέγοντας πως η συμπεριφορά της πρέπει να συμβαδίζει με το ύφος της εκπομπής και πως δεν μπορείς να «πετάξεις» το σακάκι του δελτίου μόλις φεύγεις.

«Όταν πάω σε ψυχαγωγικές εκπομπές, αγχώνομαι πάρα πολύ. Το σκέφτομαι δύο μέρες νωρίτερα. Είναι άλλο το επιλέγουμε να κάνουμε στη δουλειά και άλλο όταν φεύγουμε από τη δουλειά. Στο δελτίο δεν μπορείς να χαμογελάσεις, είναι η θεματολογία τέτοια που δεν σου προκύπτει συναισθηματικά», είπε αρχικά η Ράνια Τζίμα.

«Εάν μπεις σε αυτό πρέπει να το ακολουθήσεις. Είμαι λίγο βαρετή σαν άνθρωπος. Το πολιτικό κομμάτι με ενδιαφέρει όποτε και οι φίλοι μου έχουν αυτά τα ενδιαφέροντα και τα συζητάμε. Δεν έχω ιδέα όμως, για το γίνεται στο survivor. Δεν έχω τεράστια βεντάλια. Βλέπω μόνο ενημέρωση και λίγες ταινίες», συμπλήρωσε.

Η παρουσιάστρια ειδήσεων αναφέρθηκε στον ελεύθερο της χρόνο, λέγοντας πως η ενημέρωση και ειδικά οι ειδήσεις, επιβάλλει κάποιους περιορισμούς ακόμη και στην προσωπική σου ζωή.

«Δεν έχω πολύ χρόνο και όταν βγαίνω δεν θέλω να προσέχω τι κάνω και τι λέω, θέλω να αφεθώ. Έχω την αίσθηση πως αυτή η δουλειά επιβάλλει κάποιους περιορισμούς και το έχω αποδεχτεί. Για παράδειγμα, θα περιορίσω τον ενθουσιασμό μου».

Η Ράνια Τζίμα για την πολιτική
Η Ράνια Τζίμα μίλησε και για τις εκλογές, και αναφέρθηκε στις ενδεχόμενες μετεκλογικές συνεργασίες.
«Εάν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, στις 9 Απριλίου θα έχουμε εκλογές. Το δελτίο δεν είναι ένα σακάκι που το φοράς και το βγάζεις μετά. Στις εκλογές εάν δεν υπάρξει κάποια δραματική αλλαγή θα έχουμε από νωρίς εικόνα αλλά ίσως όχι κυβέρνηση.

»Το κόμμα που είναι σε πίεση και από τις δύο πλευρές είναι το ΠΑΣΟΚ. Δεν μπορώ να φανταστώ μια συνεργασία μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ. Δεν θα πέσω από τα σύννεφα εάν συνεργαστεί ΝΔ με ΠΑΣΟΚ. Ο κόσμος πιστεύω πως θα ψηφίσει. Οι κάλπες αρέσουν στους Έλληνες. Πιστεύω πως θα ψηφίσουν με τη τσέπη τους».

Αναφορικά με τις σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, μετά τον φονικό σεισμό η παρουσιάστρια δήλωσε πως η εξωτερική πολιτική της χώρας δεν πρόκειται να αλλάξει.

«Δεν θα αλλάξει κάτι μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Μπορούν να καταλάβουν όλοι πως η εξωτερική πολιτική μιας χώρας δεν πρόκειται να αλλάξει. Η Τουρκία δεν έχει αλλάξει στάση προς τη Δύση. Είναι άλλο το κομμάτι της πολιτικής και άλλο το ανθρώπινο».

Η σχέση με τον άνδρα και την κόρη της
Η Ράνια Τζίμα αναφέρθηκε και στον σύζυγό Της, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, και στο ενδεχόμενο της επιστροφής του στην πολιτική αλλά και το πώς θα το διαχειριζόταν εκείνη.

«Δεν ξέρω πως θα είναι εάν ασχοληθεί ο σύζυγός μου και πάλι με την πολιτική. Εάν επιστρέψει, φαντάζομαι θα ελέγξω τα περιθώρια που ίσως θα μου βάλουν οι άλλοι. Ο Γαβριήλ δεν το σκέφτεται προς το παρόν. Μπορεί όταν επανέλθει να μην είμαι εγώ σε αυτή τη θέση. Μπορεί να μην είναι στα δελτία.

»Θέλω να συνεχίσω όμως, να υπηρετώ την ενημέρωση. Μπορώ όμως, να με φανταστώ σε πάρα πολλές θέσεις. Μαθαίνω πολλά πράγματα για εμένα μέσα από αυτήν τη δουλειά. Δεν το έχω παντρευτεί το επάγγελμά μου».

Η Ράνια Τζίμα μίλησε και για την κόρη της, λέγοντας πως ο σύζυγός της είναι πιο αυστηρός με την κόρη τους παρά εκείνη.

«Η κόρη μας δεν έχει καταλάβει ακόμα την δουλειά μου. Δεν ασχολείται γενικά, μόνο για την εικόνα μου λέει. Κάνουμε ό,τι και οι υπόλοιποι γονείς. Εγώ είμαι πολύ ελαστική μαζί της ενώ ο Γαβριήλ είναι πιο αυστηρός. Είναι πολύ διαφορετική και από τους δύο μας. Εγώ ήμουν ανταγωνιστική και ο Γαβριήλ φιλομαθής αλλά η μικρή δεν την πειράζει καθόλου εάν παίρνει ακούς βαθμούς. Δεν ζητάει αδελφή και αλλά είναι πολύ φιλική με τα άλλα παιδάκια, όποτε ίσως το ήθελε.

»Η κόρη μου είναι χίπισσα. Πρέπει να κρατήσω ισορροπία. Είναι πολύ χαλαρή. Οι ανησυχίες μου είναι πως πρέπει να της περάσω την αίσθηση πως πρέπει να προσέχει, όταν θα φύγει από την αγκαλιά μου. Όταν αρχίσει να κάνει δραστηριότητες πρέπει να της δείξουμε τι πρέπει και τη δεν πρέπει να επιτρέπει».

Μίλησε όμως, και για την εικόνα της λέγοντας πως βαριέται εύκολα την εμφάνισή της και γι’ αυτό κάνει συχνές αλλαγές στα μαλλιά της.

«Δεν έχω καλή σχέση με τον καθρέπτη μου. Ακόμη και όταν βλέπω τα βίντεο, δεν μου αρέσω καθόλου. Πάντα κάτι μου φταίει και με ενοχλεί. Αλλάζω συχνά τα μαλλιά μου γιατί βαριέμαι εύκολα. Ακόμη και όταν βγαίνω έξω, βαριέμαι όταν καθόμαστε πολύ στο ίδιο μαγαζί».

Αναφορικά με την κίνηση της Alter Ego Media, να κάνει έκκληση για άμεση ανθρωπιστική βοήθεια στους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία, η Ράνια Τζίμα είπε πως όταν γίνεται μια τέτοια προσπάθεια δεν πρέπει να σκέφτεται πως τα 5 ευρώ είναι λίγα γιατί ακόμη και το πιο μικρό ποσό, έχει σημασία.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook