Πέφτει η αυλαία της κανονικής περιόδου στην STOIXIMAN SUPER LEAGUE με μεγάλο ντέρμπι στην OPAP ARENA.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό και στο Total Football θα δείτε φάσεις και γκολ από το μεγάλο ματς, απευθείας συνδέσεις με το γήπεδο για δηλώσεις και ρεπορτάζ, αναλύσεις για τις κινήσεις των προπονητών, και φυσικά όλες τις αποφάσεις των διαιτητών που θα συζητηθούν.

Περιγράφει στο στούντιο ο Μανώλης Σφακάκης. Στο γήπεδο για ρεπορτάζ ο Δημήτρης Βάλσαμος. Ανάλυση της τακτικής των ομάδων από τον Νίκο Νταμπίζα. Ανάδειξη των προσώπων που ξεχώρισαν από τον Αλέξη Σπυρόπουλο. Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης θα μας εξηγήσει τα σωστά και τα λάθη των διαιτητών.

Ο Παναθηναϊκός παίζει στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο και καίγεται για τη νίκη, καθώς δεν θέλει να χάσει την επαφή με την κορυφή. Ο Γρηγόρης Ποζιός θα έχει όλες τις λεπτομέρειες από την αναμέτρηση.

Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στον Βόλο και θέλει το τρίποντο για το καλύτερο πλασάρισμα εν όψει των πλέι – οφ. Τα στιγμιότυπα και το ρεπορτάζ από το Πανθεσσαλικό θα μας μεταφέρει ο Γρηγόρης Ατρείδης.

Η μάχη της ουράς και τα πλασαρίσματα σε πλέι-οφ και πλέι-άουτ, η βαθμολογία που θα μπουν όλες οι ομάδες στα δύο μίνι-πρωταθλήματα, η καλύτερη ενδεκάδα της κανονικής περιόδου, στατιστικά που προκύπτουν από τις 26 αγωνιστικές της κανονικής περιόδου.

Αυτά και άλλα πολλά αυτήν την Κυριακή στις 22:00 στο TOTAL FOOTBALL. Με τον Πάνο Βόγλη και τη Μαρία Ζαφειράτου. Μόνο στο OPEN.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook