Ζωντανή μουσική, χορός, σάτιρα, stand up comedy και ξεχωριστοί καλεσμένοι σε ρόλους-έκπληξη. Η Γιώτα Νέγκα και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης θα είναι καλεσμένοι στο νέο επεισόδιο της μουσικής κωμωδίας «Τα Νούμερα», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023, στις 22:00.

Επεισόδιο 22ο: «Με τα μάτια κλειστά»

Η θεία Αγορίτσα προσπαθεί να πείσει τον Φοίβο να δώσει μια ευκαιρία στην ανιψιά της, Γιώτα Νέγκα, που τραγουδάει ερασιτεχνικά, να εμφανιστεί στη «Μάντρα» μαζί με το συγκρότημά της.


Ο Φοίβος, ακούγοντάς τους, διαπιστώνει ότι το συγκρότημά τους, οι… Νέγκαντεθ, είναι ένα σκληρό μέταλ γκρουπ και δεν μπορεί να τους ταιριάξει με το στιλ του. Η Γιώτα, όμως, τον σώζει από μια βίαιη επίθεση κακοποιών κι έτσι αποφασίζει να αλλάξει το στιλ της «Μάντρας» και να τους δώσει μια ευκαιρία.


Όλοι ετοιμάζουν κάτι μέταλ και τα αποτελέσματα είναι (ή μάλλον δεν είναι) αυτά που φαντάζεστε.
Στο μεταξύ, ένας θείος του Χάρη (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης) έρχεται από την Αμερική, με σκοπό να του χαρίσει την περιουσία του με έναν όρο: να του διαλέξει εκείνος νύφη.

Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Καραντινάκης
Συμμετέχουν: Φοίβος Δεληβοριάς, Σπύρος Γραμμένος, Ζερόμ Καλούτα, Βάσω Καβαλιεράτου, Μιχάλης Σαράντης, Γιάννης Μπέζος, Θανάσης Δόβρης, Θανάσης Αλευράς, Ελένη Ουζουνίδου, Χάρης Χιώτης, Άννη Θεοχάρη, Αλέξανδρος Χωματιανός, Άλκηστις Ζιρώ, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Γιάννης Σαρακατσάνης και η μικρή Έβελυν Λύτρα.
Εκτέλεση παραγωγής: ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook