Ώρα play offs, ώρα για αλλεπάλληλα ντέρμπι, ώρα για bwinΣΠΟΡ FM.

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός κοντράρονται στο πρώτο μεγάλο ματς των play offs αυτήν την Κυριακή στις 21:30 στην OPAP Arena, με τη μάχη πρωτιάς να μας καθηλώνει στην κορυφαία αθλητική συχνότητα της χώρας.

Ντέρμπι δεν έχουμε μόνο στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά και στη Θεσσαλονίκη, με τον Άρη και τον ΠΑΟΚ να μονομαχούν στο «Κλ. Βικελίδης». Σέντρα στις 19:00. Η αγωνιστική δράση της ημέρας όμως, αρχίζει στις 17:30 στο Πανθεσσαλικό, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενείται από το Βόλο.

Μπάλα παίζουμε και το Σάββατο με την πρώτη αγωνιστική των play outs και τις μάχες που θα κρίνουν την παραμονή στην κατηγορία. Στις 17:00 στην Τρίπολη ο Αστέρας υποδέχεται τον Παναιτωλικό και μισή ώρα αργότερα στο Ηράκλειο κοντράρεται ο ΟΦΗ με τον Λεβαδειακό. Η σκυτάλη περνάει στο Περιστέρι, όπου στις 19:30 αγωνίζεται ο Ατρόμητος με τον Ιωνικό και το πρόγραμμα ολοκληρώνεται στις 21:00 με την αναμέτρηση Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα.

Με το σφύριγμα της λήξης η δράση μεταφέρεται στο στούντιο με σχόλια, ρεπορτάζ και ανοιχτά μικρόφωνα για τις απόψεις των ακροατών.

Και σε αυτό το ντέρμπι, ο σίγουρος νικητής είναι o bwin ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook