ΤΖΟΚΕΡ: Στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης ο μεγάλος νικητής των 2.601.701 ευρώ – Μόλις 3 ευρώ κόστισε το χρυσό δελτίο
Φαρδιά πλατιά χαμογέλασε η τύχη σε έναν κάτοικο της Θεσσαλονίκης, ο οποίος κέρδισε 2.601.701 ευρώ στη χθεσινή κλήρωση του Τζόκερ.
Το χρυσό δελτίο κατατέθηκε σε κατάστημα ΟΠΑΠ στη Νεάπολη και κόστισε μόλις 3 ευρώ. «Από χθες το βράδυ δεν έχουν σταματήσει να χτυπάνε τα τηλέφωνα. Όλος ο κόσμος στην περιοχή μιλάει για το ευτυχές γεγονός», τονίζει ο ιδιοκτήτης του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ, Κωνσταντίνος Μανουσαρίδης.

Κωνσταντίνος Μανουσαρίδης, ιδιοκτήτης του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης
Το τυχερό κατάστημα ΟΠΑΠ βρίσκεται στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 53 και λειτουργεί από το 2018. Ο κ. Μανουσαρίδης αναφέρει: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φέραμε τύχη κάποιον κάτοικο της περιοχής μας. Είναι η πρώτη πολύ μεγάλη επιτυχία που καταγράφει το κατάστημα μας. Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλες».
«Δεν είναι ψέμα πως έγινε εκατομμυριούχος με μόλις 3 ευρώ»
Σχετικά με το τυχερό δελτίο, ο κ. Μανουσαρίδης εξηγεί: «Το τυχερό δελτίο είχε συμπληρωμένες έξι στήλες με αριθμούς τυχαίας επιλογής. Αρχικά νόμιζα πως πρόκειται για ένα αστείο λόγω της αυριανής Πρωταπριλιάς. Και όμως ήταν αλήθεια, ο μεγάλος νικητής έγινε εκατομμυριούχος με μόλις 3 ευρώ».
Ολες οι Ειδήσεις
- Κώστας Αχ. Καραμανλής: Δεν θα είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές, θα παραμείνω στη Βουλή μέχρι τη λήξη της θητείας μου
- Κατερίνα Καινούργιου: Πανευτυχής με την κορούλα της – Η ανάρτηση του Παναγιώτη Κουτσουμπή – Όσα αποκάλυψε ο μαιευτήρας της για τη γέννα (βίντεο)
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Πόρισμα “φωτιά” για την Κατερίνα Παπακώστα – “Θα εκτεθούμε, πρέπει να το φτιάξουμε οπωσδήποτε”
- «Chef στην κουζίνα σας»: Πατατόπιτα με πράσο και καπνιστή γκούντα, Su Burek με κιμά και πεντανόστιμη,νηστίσιμη μπουγάτσα με κρέμα
- Ορκίστηκαν τα νέα μέλη της κυβέρνησης Σχοινάς, Τουρνάς και Λαζαρίδης – Βίντεο
- Ξεσπά η Ιωάννα Τούνη: “Βγήκα για ποτό και στην διπλανή παρέα διασκέδαζε αυτός που τράβηξε το βίντεο, ζήτησα να τον διώξουν αλλά δεν συνέβη”
- Βουλή – ΟΠΕΚΕΠΕ: Στη διάθεση των βουλευτών η δικογραφία για τον πρώην υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιο Λιβανό και την πρώην υφυπουργό Φωτεινή Αραμπατζή – Στην Επιτροπή Δεοντολογίας και η δεύτερη δικογραφία
- Η Ελένη Φουρέιρα είναι υποψήφια σε διεθνή βραβεία στην κατηγορία Best Performer
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook