Έπιασαν κορυφή οι «ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ» στις ηλικίες 18-54

Πέτυχε, όπως φαίνεται, η επιλογή του OPEN, με τους «ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ», να κάνουν μια εντυπωσιακή εκκίνηση την περασμένη εβδομάδα, στη ζώνη των οκτώ.
Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του OPEN:
«Το «ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ» επέστρεψε και κέρδισε την αγάπη των τηλεθεατών καθώς έκλεισε την πρώτη εβδομάδα προβολής του στο OPEN με πρωτιά στα δυναμικά κοινά 18-54 με 21,1%.
Ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη, ο Αντώνης Κανάκης μαζί με τους Γιάννη Σερβετά, Χρήστος Κιούση και Στάθη Παναγιωτόπουλο, χάρισαν απλόχερα χιούμορ και ενέργεια κερδίζοντας το τηλεοπτικό κοινό.
Κατά μέσο όρο 1.510.000 τηλεθεατές, παρακολούθησαν για έστω και ένα λεπτό το ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ καθημερινά. Στους άνδρες 18-54 ο μέσος όρος έφτασε το 26% και στις γυναίκες 18-54 το 17,4%, σημειώνοντας και εκεί πρωτιές έναντι του ανταγωνισμού.
Το διαφορετικό «δελτίο ειδήσεων» του ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ έρχεται στις οθόνες ζωντανά, καθημερινά στις 20:00 στο OPEN».
Ολες οι Ειδήσεις
- Θύμα διάρρηξης ο Γρηγόρης Γκουντάρας: «Βίασαν το σπίτι και την οικογένεια μας, πήραν και τους κουμπαράδες των παιδιών» – Βίντεο
- Δέσποινα Μοιραράκη: «Είμαι άνθρωπος του πάθους δεν με συγκινούν τα ποταπά, θέλω ένταση στην ζωή μου» (βίντεο)
- Ο «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής»
- Η «Καθημερινή» της Κυριακής
- Η «Realnews» της Κυριακής
- Μελίνα Νικολαΐδη: Απολαμβάνει το καλοκαίρι με βουτιές στην πισίνα φορώντας κίτρινο μαγιό – Βίντεο
- Το «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής
- Φωτιά στην Εύβοια: Συνελήφθη αλλοδαπός ως υπαίτιος – Επιφυλακή για τυχόν αναζωπυρώσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook