Ενθουσιασμένη με τον Σάκη Κατσούλη η Φαίη Σκορδά για τη στάση που είχε χτες στο Survivor

Παρά τα όσα του έψαλλε εκνευρισμένη η Μαριαλένα Ρουμελιώτη εκείνος την στήριξε και δεν φάνηκε να παραεξηγείται, προκαλώντας το θαυμασμό της Φαίης Σκορδά
Στον Σάκη Κατσούλη ξέσπασε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μετά από την ήττα της στον αγώνα ασυλίας στο Survivor All Star, από τη Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Η παίκτρια δεν κατάφερε καν να φτάσει στο σημείο των βολών και μετά το τέλος του αγώνα, δεν μπόρεσε να κρατήσει τον θυμό της. «Και τι δεν άκουσε ο Σάκης στο τέλος της αναμέτρησης της Μαριαλένας. Θεώρησε ότι δεν τη βοήθησε όσο θα έπρεπε» είπε ο Γιώργος Λιανός, λίγο μετά την προβολή του ματς της αθλήτριας.

Η στάση όμως του Σάκη Κατσούλη ενθουσίασε τη Φαίη Σκορδά, η οποία σε σχετική συζήτηση με τον καβγά του ζευγαριού, είπε για τον επιχειρηματία: «Συγγνώμη τώρα δεν μπορώ να μείνω στο Survivor, ούτε στον αγώνα. Μπράβο στη Σταυρούλα για τη νίκη. Αυτός ο Σάκης ρε παιδί μου… υπάρχουν τέτοιοι άνδρες που αγαπάνε τόσο; Καταλαβαίνω τη Μαριαλένα» και στη πορεία, πρόσθεσε:

«Υπάρχουν τέτοιοι άνδρες; Μπράβο του. Έξαλλη είμαι τώρα, πού είναι αυτοί οι άνδρες. Και θα προτιμούσε να χάσει αυτός παρά η Μαριαλένα. Της παίρνει το βάρος. Μπράβο».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook