MasterChef: Ο πρέσβης των ΗΠΑ Γιώργος Τσούνης υποδέχτηκε στo σπίτι του το ριάλιτι μαγειρικής
Οι διαγωνιζόμενοι του MasterChef είχαν την ευκαιρία να βρεθούν εκτός πλατό μαγειρεύοντας μάλιστα για τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Γιώργο Τσούνη, ο οποίος τους υποδέχτηκε στην οικία του.
Οι δύο ομάδες κλήθηκαν να ετοιμάσουν ένα γεύμα υψηλής γαστρονομίας τριών σταδίων, που θα περιλάμβανε ορεκτικό, κυρίως πιάτο και γλυκό και θα έχει έντονο ελληνικό άρωμα.
«Σήμερα το MasterChef έχει την τιμή να φιλοξενείται στην οικία του πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στην Ελλάδα. Παρακαλούμε πολύ να υποδεχτούμε τον εξοχότατο Γιώργο Τσούνη», προσφώνησε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Και ο πρέσβης των ΗΠΑ, Γιώργος Τσούνης τους υποδέχτηκε στην οικία του: «Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά να σας καλωσορίζω στο σπίτι του πρέσβη όπως είναι τα τελευταία 70 χρόνια.
Δεν ξέρω αν το γνωρίζετε αλλά ο πρόεδρος Τζέφερσον ήταν φιλέλληνας. Ήξερε για τις φιλοσοφίες, διάβαζε για τον Σωκράτη, τον Αριστοτέλη, τον Πλάτωνα. Είναι μεγάλη μου τιμή να είμαι στην Ελλάδα και να ζω σε αυτό το σπίτι», ανέφερε ο Γιώργος Τσούνης.
Ολες οι Ειδήσεις
- Άγριος καβγάς για μια ξαπλώστρα στην Ακτή Βουλιαγμένης: 76χρονος επιτέθηκε σε 82χρονο που πέθανε από τα βαριά τραύματα
- Η Πάολα λύγισε ερμηνεύοντας το «Ώρες μικρές» σε συναυλία της – Να τον αγαπάτε με τη δύναμη της καρδιάς σας, είπε για τον Μαζωνάκη – Βίντεο
- Κινδυνεύει να χάσει το νεφρό του ο 14χρονος που ξυλοκοπήθηκε άγρια από συμμαθητή του στα Βριλήσσια
- Μητσοτάκης: Κάτω από το 1,75 ευρώ το πετρέλαιο θέρμανσης – Αύξηση στο επίδομα για όλες τις μορφές ενέργειας και παράταση στην επιδότηση diesel όλο τον Οκτώβριο
- Η «Καθημερινή της Κυριακής»
- Το «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής
- Η «Realnews» της Κυριακής
- Ο «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook