Η 5η αγωνιστική των πλέι-οφ έχει ντέρμπι και μάλιστα δύο. Όλο το ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε Θεσσαλονίκη και Πειραιά, με δύο κρίσιμες μάχες των διεκδικητών του τίτλου.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον Παναθηναϊκό, αμφότεροι καίγονται για βαθμούς και η εκπομπή θα έχει συνεχείς ζωντανές συνδέσεις με το γήπεδο και τον απεσταλμένο Γρηγόρη Ατρείδη, προκειμένου να μας μεταφέρει το ρεπορτάζ, δηλώσεις παικτών-προπονητών και κλίμα από τους δύο μονομάχους, αμέσως μόλις σφυρίξει τη λήξη ο διαιτητής.

Ο Γρηγόρης Ποζιός περιγράφει live στο στούντιο τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα.

Την ίδια ώρα στο «Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ, σε ένα ματς χωρίς αύριο για τους ερυθρόλευκους και πολύ σημαντικό για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.

Ο Μανώλης Σφακάκης περιγράφει φάσεις και γκολ από το παιχνίδι και όλο το ρεπορτάζ επιμελείται και παρουσιάζει ο Δημήτρης Βάλσαμος.

Ο Νίκος Νταμπίζας αναλύει με μοναδικό και εμπεριστατωμένο τρόπο όλα όσα θα συμβούν στα ματς των πλέι-οφ. Παράλληλα σχολιάζει τα κακώς κείμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου και δίνει την δική του οπτική για πράγματα και καταστάσεις στην STOIXIMAN SUPER LEAGUE.

Ο Αλέξης Σπυρόπουλος φωτίζει πρόσωπα και στιγμές που αναμένεται να παίξουν ρόλο στα μεγάλα παιχνίδια της αγωνιστικής.

Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου όπως κάθε εβδομάδα, θα μεταφέρει αποκλειστικές ειδήσεις, παρασκήνιο, θέματα που συζητιούνται από τον κόσμο.

Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης εξηγεί το γράμμα, αλλά και το πνεύμα των κανονισμών διαιτησίας και δεν αφήνει τίποτα στο σκοτάδι.

Εκτενή στιγμιότυπα και ρεπορτάζ από την αναμέτρηση-τελικός για την έξοδο στην Ευρώπη, ανάμεσα στον Βόλο και τον Άρη.

Η μάχη των πλέι-άουτ περνάει από το μικροσκόπιο της εκπομπής, καθώς έρχεται η 4η από τις 7 αγωνιστικές του μίνι πρωταθλήματος, ενώ θα δούμε και γκολ από τον διεθνή χώρο.

Αυτήν την Κυριακή στις 22:00 ο Πάνος Βόγλης και η Μαρία Ζαφειράτου σας περιμένουν στο OPEN. Στο Total Football η δράση είναι καταιγιστική.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook