Δεν είναι απλά ακόμα ένα ντέρμπι, αλλά είναι το απόλυτο ντέρμπι τίτλου! Παναθηναϊκός και ΑΕΚ αυτήν την Κυριακή παίζουν τα… ρέστα τους στον bwin ΣΠΟΡ FM 94,6.

Και τώρα οι δυο τους!  Οι συγκάτοικοι στην κορυφή της βαθμολογίας διεκδικούν τη νίκη και το πρωτάθλημα σε μια μάχη που δεν θέλει να χάσει κανείς. Συντονιστείτε στην κορυφαία αθλητική συχνότητα της χώρας για να μάθετε τα πάντα πριν το καθοριστικό παιχνίδι και στις 20:00 ζήστε φάση προς φάση όλη την δράση από το «Απόστολος Νικολαΐδης».

Την ίδια ώρα σε παράλληλη μετάδοση παρακολουθούμε την εξέλιξη των άλλων δύο αναμετρήσεων της 7ης αγωνιστικής των playoffs: ΠΑΟΚ- Άρης και Ολυμπιακός- Βόλος.

Το Σάββατο μπαίνουμε σε αγωνιστικό ρυθμό με τις αναμετρήσεις της 5ης στροφής των playouts, όπου με κοινή ώρα έναρξης στις 19:15 παίζουν Αστέρας Τρίπολης-Λαμία, Ατρόμητος-ΟΦΗ, Ιωνικός-ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός-Λεβαδειακός.

Μετά το σφύριγμα της λήξης, ακολουθεί ο απόηχος του μεγάλου ντέρμπι και όλης της αγωνιστικής δραστηριότητας, με ρεπορτάζ, σχόλια και τις απόψεις των ακροατών μόλις ανοίξουν οι τηλεφωνικές γραμμές.

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ παίζουν την Κυριακή στις 20:00 εδώ στους 94,6!  Γιατί… η κορυφή χωράει μόνο έναν, τον bwin ΣΠΟΡ FM!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook