Η αυλαία της πιο συναρπαστικής σεζόν των τελευταίων ετών πέφτει στον bwin ΣΠΟΡ FM, με την στέψη τίτλου και τις μάχες για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Την Κυριακή στις 20:00 όλα τα βλέμματα στρέφονται στην Opap Arena, όπου η ΑΕΚ χρειάζεται ένα βαθμό κόντρα στον Βόλο για να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα. Την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Άρη και στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό σε ένα ντέρμπι που θα κρίνει την 3η θέση.

Μετά τη λήξη των αναμετρήσεων της τελευταίας αγωνιστικής των playoffs, ακολουθούν σχόλια, αναλύσεις, ρεπορτάζ από την φιέστα τίτλου και φυσικά οι απόψεις των ακροατών στα ανοιχτά μικρόφωνα του bwin ΣΠΟΡ FM 94,6.

Μπάλα όμως παίζουμε και το Σάββατο με το φινάλε των playouts και τον… τελικό παραμονής Ιωνικός-Λαμία στις 20:00. Παράλληλα έχουμε σέντρα στα ματς Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος και Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ στις 17:00 αγωνίζονται Παναιτωλικός και ΟΦΗ.

Ζήστε όλη την δράση, λεπτό προς λεπτό, στη συχνότητα που είναι συνδεμένη με τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα… τον bwin ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook