To OPEN σε συνεργασία με την AdWEB υλοποίησαν τις πρώτες καμπάνιες Dynamic TV Ads με geo-targeting για μεγάλους διαφημιζόμενους

H παραδοσιακή διαφήμιση πέρασε σε νέα εποχή και οι smart TV «χρησιμοποιήθηκαν» από το OPEN και την AdWEB με βάση τη γεωγραφική επιλογή του διαφημιζόμενου. Η πρώτη τηλεοπτική καμπάνια Dynamic TV Ads είναι πλέον γεγονός και ήταν αληθινά δυναμική καθώς προβλήθηκε σε συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή επιλογής του διαφημιζόμενου, ενώ η τεχνολογία έδινε real-time report αποδοτικότητας τηρώντας όλα τα IAB διεθνή standards.

Η τεχνολογία geo-targeting και η πλατφόρμα που χρησιμοποιήθηκε επιτρέπει πλέον στον διαφημιζόμενο να κάνει πιο σοφές και ακριβείς επιλογές με βάση τη γεωγραφική στόχευση, αλλά και να παρακολουθεί ζωντανά την επίδοση στις «έξυπνες» τηλεοράσεις όπου εμφανίζεται.

Ο Βασίλης Τζανακάκης, CDO του OPEN Digital Group δήλωσε σχετικά:
«Μετά από πολλούς μήνες σχεδιασμού και δοκιμών ανακοινώνουμε τη διαθεσιμότητα της υπηρεσίας εισαγωγής δυναμικής διαφήμισης χαράζοντας το δρόμο για τη νέα εποχή της τηλεόρασης. Το OPEN από την αρχή της λειτουργίας του πρωτοπορεί και καινοτομεί στις τηλεοπτικές τεχνολογίες. Το DAI είναι ακόμη μία! Πλέον η εμπορική του διαθεσιμότητα πληρώντας όλα τα διεθνή standard λειτουργίας και απόδοσης είναι γεγονός»

Ο Σπύρος Παπαγεωργίου, CEO της AdWEB δήλωσε σχετικά:
«Ξεκινά και στην Ελλάδα η εποχή της addressable TV και διαφήμισης. Είναι μια πραγματικότητα που θα προσφέρει στα brands τη δυνατότητα να ξεχάσουν την «pray & spray» προσέγγιση του παρελθόντος και να αποκτήσουν πρόσβαση σε στοχεύσεις υψηλής ακρίβειας. Ταυτόχρονα τα τηλεοπτικά κανάλια θα μπορέσουν να προσεγγίσουν νέες αγορές και διαφημιζόμενους και θα διεκδικήσουν δυναμικά διαφημιστικά κονδύλια που τώρα απορροφούν οι μεγάλες πλατφόρμες video του εξωτερικού. Είμαστε ενθουσιασμένοι που μαζί με το OPEN πρωτοπορούμε και ανοίγουμε το νέο κεφάλαιο της ελληνικής τηλεόρασης»

Λίγα λόγια για το OPEN Digital Group
To OPEN Digital Group στα πρώτα δύο χρόνια λειτουργίας του κατάφερε να γίνει ο πιο δυναμικά αναπτυσσόμενος ψηφιακός όμιλος στη χώρα μας. Καθημερινά, μέσα από τις υπηρεσίες του ενημερώνει και ψυχαγωγεί, ποιοτικά και με δέσμευση, πάνω από 2 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες.

Μέλη του OPEN Digital Group είναι οι διαδικτυακές υπηρεσίες και τα application του OPEN καθώς και η Υβριδική τηλεόραση του, το ΕΘΝΟΣ (ethnos.gr), η ΗΜΕΡΗΣΙΑ (Imerisia.gr) , το OPEN-MARKET, η υπηρεσία ασφαλειών οχημάτων GoWise και πλειάδα δορυφορικών και συνεργαζόμενων ψηφιακών υπηρεσιών.

Λίγα λόγια για την AdWEB
«Είμαστε η ADWEB, μια εταιρεία διαφημιστικής τεχνολογίας με μοναδική θέση στον κλάδο της ψηφιακής διαφήμισης και marketing.

Ενοποιούμε τις τεχνολογίες διαφήμισης, τα δεδομένα κοινού και την εξειδικευμένη τεχνογνωσία για να μεγιστοποιήσουμε την αποτελεσματικότητα κάθε ενέργειας στο open web.

Αποτελούμε τον πολύτιμο συνδετικό κρίκο μεταξύ της προσφοράς και της ζήτησης στον κλάδο της διαφήμισης μεταξύ των brands , των ψηφιακών εκδοτών και των καταναλωτών.

Είμαστε η μεγαλύτερη εταιρεία πωλήσεων ψηφιακής διαφήμισης στην ελληνική αγορά»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook