Θετικός στον στρεπτόκοκκο είναι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, την ώρα που η λοίμωξη έχει χτυπήσει μέχρι τώρα ανήλικα παιδιά.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ενημέρωσε ο ίδιος πως βρέθηκε θετικός στον στρεπτόκοκκο, προειδοποιώντας όσους ήρθαν τα τελευταία 24ωρα σε επαφή μαζί του, να κάνουν Strep Test.

«Είμαι θετικός στον στρεπτόκοκκο. Αν ανταλλάξαμε φιλιά, αγκαλιές τις τελευταίες 4-5 ημέρες και έχετε πυρετό ή πονόλαιμο, κάντε καλού κακού ένα Strep Test, είναι πανεύκολο. Λογικά σε 10 μέρες θα είμαι καλά. Αν όχι RIP», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής σε επικοινωνία με το TLIFE ανέφερε τα συμπτώματα που είχε, ενώ αντέδρασε με όσους αρχικά πίστεψαν πως έκανε χιούμορ με την ανάρτησή του.

«Ταλαιπωρούμαι από έντονο πονόλαιμο και πυρετό. Το πρώτο σύμπτωμα ήταν ο βήχας ο οποίος είχε ξεκινήσει αρκετές μέρες πριν, οπότε θεωρώ ότι μπορεί να είχα στρεπτόκοκκο 5-6 μέρες πριν βγει θετικό το test», ανέφερε αρχικά.

«Πρόκειται για ένα μικρόβιο, στην περίπτωση μου δεν είναι κάτι δερματικό, γνωρίζω ότι σε άλλες περιπτώσεις βγαίνουν και εξανθήματα. Αλλά μετά τον έντονο βήχα, σημείωσα υψηλό πυρετό. Πήγα σε μικροβιολογικό εργαστήριο, εκεί ο γιατρός μου έδωσε αντιβίωση για 12 μέρες», περιγράφει για την κατάσταση της υγείας του.

Για τα μηνύματα που έλαβε στα social media: «Απόρησα κι εγώ με όσους νόμιζαν πως κάνω πλάκα με ένα τέτοιο θέμα υγείας. Ειδικά τέτοιες μέρες που βλέπουμε παιδιά να πεθαίνουν από στρεπτόκοκκο, είναι δυνατόν να έκανα πλάκα;» δήλωσε στο TLIFE ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook