Στη Νομική Αθηνών πέρασε η Χάιντυ, η νεαρή υποψήφια των Πανελλαδικών εξετάσεων που με ένα σημείωμά της στο ασανσέρ της πολυκατοικίας της είχε ζητήσει από τους ενοίκους να μην κάνουν πάρτι στην ταράτσα.

Σήμερα η μητέρα της με ένα επίσης σημείωμα στο ασανσέρ έκανε γνωστό πως η κόρη της «έσκισε» και με και με 19.250 μόρια περνά στη Νομική Αθήνας!». Μάλιστα παρότρυνε τους γείτονες να: «Παρτάρουν ελεύθερα!».

Για να τους ευχαριστήσει για τις ευχές και προ πάντων την υπομονή που έδειξαν άφησε στην είσοδο της πολυκατοικίας ένα μικρό κέρασμα.

Ποια είναι η μητέρα της Χάιντυ;
Η μητέρα της κοπέλας όμως, είναι η δημοσιογράφος του MEGA, Μαριλένα Γεραντώνη, η οποία μίλησε στο LIVE NEWS για την επιτυχία της κόρης της.

«Οι Πανελλήνιες είναι μία ψυχοφθόρα προσπάθεια και όλοι δίνουν τον καλύτερο του εαυτό στο τέλος. Το άγχος της Χάιντυ ήταν να μην γίνει κάποιοι πάρτι στην ταράτσα γιατί γίνονται συχνά. Η πολυκατοικία μας έχει τα περισσότερα διαμερίσματά της ως AiBnB και μένουν πολλοί νέοι άνθρωποι οι οποίοι οι κάνουν πάρτι, και καλά κάνουν. Της έγραψαν ευχές όμως, και δεν έκαναν κανένα πάρτι. Σεβάστηκαν την επιθυμία της», είπε η δημοσιογράφος.

Το μήνυμα της Χάιντυ
Το σημείωμα της Χάιντυ έγινε αμέσως viral κυρίως λόγω των όμορφων απαντήσεων που έλαβε από τους ενοίκους.
«Καλή επιτυχία», «να τους πάρεις τα σώβρακα», «να σκίσεις», «θα σκίσεις και θα παρτάρεις εσύ το καλοκαίρι» ήταν μερικές από τις συγκινητικές απαντήσεις των ενοίκων της πολυκατοικίας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook