Πλήθος επιλογών και πολλές αγορές για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Με 29 παιχνίδια πραγματοποιούνται σήμερα τα προκριματικά του UEFA Conference League. Η ευρωπαϊκή σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει από την Τρίτη και την Τετάρτη με τους προκριματικούς του Champions League, αλλά και του Conference. Οι ομάδες στοχεύουν στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και από τα σημερινά παιχνίδια που ξεκινούν από τις 18:00 υπάρχουν ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις οι οποίες κρίνουν το ευρωπαϊκό μέλλον των συλλόγων που συμμετέχουν.

Για όλους τους αγώνες, στο Pamestoixima.gr υπάρχει πλήθος επιλογών αναφορικά με τον νικητή των αγώνων, το Over/Under, το Goal/No Goal, αγορές ημιχρόνων και λεπτών, αλλά και συνδυαστικές επιλογές. Στους αγώνες του UEFA Conference League, προσφέρονται περισσότερες από 110 αγορές ανά αγώνα.

Μεγάλο ντέρμπι στην Αίγυπτο με Αλ Αχλί-Ζάμαλεκ

Παράλληλα, από το πρόγραμμα των σημερινών αγώνων ξεχωρίζει και το μεγάλο ντέρμπι της Αιγύπτου ανάμεσα στην Αλ Αχλί και τη Ζάμαλεκ που ξεκινάει στις 20:30. Αν και η Αλ Αχλί βρίσκεται με διαφορά στην κορυφή της βαθμολογίας, το ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες πάντοτε προσφέρει συγκινήσεις και θεωρείται ένα από τα σπουδαιότερα στον κόσμο.

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ. Με τις αποδόσεις που ήθελες, πλούσιο πρόγραμμα live streaming και άφθονες στοιχηματικές επιλογές για όλους τους αγώνες.

Το παιχνίδι σου γίνεται πιο γρήγορο, πιο απλό, πιο σύγχρονο και πιο προσωποποιημένο από ποτέ.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook