Αναλυτικά τα παιχνίδια για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος Αργεντινής που θα μεταδοθούν απευθείας στην Υβριδική τηλεόραση του OPEN.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα πρωταθλήματα Αργεντινής και Βραζιλίας και η Υβριδική τηλεόραση του OPEN σας προσφέρει τα 4 καλύτερα παιχνίδια κάθε αγωνιστικής από τις κορυφαίες λίγκες της Νότιας Αμερικής.

Για την 25η αγωνιστική της Liga Profesional Αργεντινής η πρωτοπόρος River Plate θέλει να σφραγίσει το πρωτάθλημα μέσα στο Monumental, ενώπιον των αφιονισμένων οπαδών της και να επιστρέψει στους τίτλους εκθρονίζοντας την αιώνια αντίπαλο της Boca Juniors. Αντίπαλός της στον αγώνα που θα έχει τον χαρακτήρα της φιέστας θα είναι η Estudiantes η οποία προέρχεται από 4 διαδοχικές ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και μετά από 8 χαμένους βαθμούς καθηλώθηκε στην έκτη θέση της βαθμολογίας. Η River θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί των 9 διαδοχικών νικών στην έδρα της και να πανηγυρίσει τον τίτλο σε μία αναμέτρηση που θα παρακολουθήσετε σε απευθείας σύνδεση με το Monumental, την Κυριακή στη 01:00 τα ξημερώματα, σε περιγραφή του Γρηγόρη Ατρείδη.

Αναλυτικά τα παιχνίδια για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος Αργεντινής που θα μεταδοθούν απευθείας στην Υβριδική τηλεόραση του OPEN.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16/7/23 01:00: RIVER PLATE – ESTUDIANTES ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΤΡΕΙΔΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 16/7/23 20:00: BELGRANO – SAN LORENZO ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ 16/7/23 22:30: GIMNASIA LP – BOCA JUNIORS ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΔΕΥΤΕΡΑ 17/7/23 01:00: LANUS – BANFIELD ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Με τη 15η αγωνιστική συνεχίζεται το πρωτάθλημα Brasileiro της Βραζιλίας και η Υβριδική τηλεόραση του OPEN φέρνει στις οθόνες σας δύο κλασσικά ντέρμπι της μεγαλύτερης χώρας της Νότιας Αμερικής. Το βράδυ της Κυριακής, σε ευρωπαϊκή ώρα, στις 22:00 το βράδυ, ξεκινάει το παραδοσιακό ντέρμπι του Rio de Janeiro ανάμεσα στη Fluminense και τη Flamengo στο εμβληματικό Maracana. Η τέταρτη της βαθμολογίας Tricolor παραμένει αήττητη ως γηπεδούχος στα τελευταία δέκα παιχνίδια πρωταθλήματος, την ώρα που η δεύτερη της βαθμολογίας ομάδα του Jorge Sampaoli είναι αήττητη στα εννέα από τα δέκα πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Το μεγάλο ντέρμπι Fla – Flu θα μεταδοθεί σε περιγραφή του Αλέξανδρου Ξενικάκη.

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής περιλαμβάνει και το ντέρμπι San – Sao ανάμεσα σε δύο από τις πιο επιτυχημένες ομάδες της Βραζιλίας της Sao Paulo και της Santos οι οποίες μέχρι τώρα αναζητούν τη σταθεροποίηση στις θέσεις που οδηγούν στο Copa Sudamericana.

Αναλυτικά τα παιχνίδια για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Βραζιλίας που θα μεταδοθούν απευθείας στην Υβριδική τηλεόραση του OPEN.

14Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 16/7/23 03:00: BOTAFOGOG – RB BRAGANTINO ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ 16/7/23 17:00: CRUZEIRO – CORITIBA ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ 16/7/23 22:00: FLUMINENSE – FLAMENGO ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΕΝΙΚΑΚΗΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 17/7/23 00:30: INTERNACIONAL – PALMEIRAS ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook