Συντονιστείτε καθημερινά από νωρίς στην κορυφαία αθλητική συχνότητα της χώρας για όλα τα τελευταία νέα πριν τη σέντρα και μετά το τέλος των αγώνων.

Η αυλαία ανοίγει την Τρίτη με την ΑΕΚ, που με ανεβασμένη ψυχολογία φιλοξενείται στις 22:00 από την Αντβέρπ, στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα πλέι οφ του Champions League, ενώ για την ίδια διοργάνωση την Τετάρτη, επίσης στις 22:00, ο Παναθηναϊκός κυνηγάει ακόμη μία υπέρβαση στην έδρα της Μπράγκα.

Την Πέμπτη η σκυτάλη των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων περνά σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την Τσουκαρίτσκι στις 22:00, με στόχο το πρώτο βήμα πρόκρισης στους ομίλους του Europa League, ενώ στις 21:45 ο «δικέφαλος του βορρά» δοκιμάζεται στην Σκωτία από την Χαρτς στα πλέι οφ του Conference League.

Συντονιστείτε καθημερινά από νωρίς στην κορυφαία αθλητική συχνότητα της χώρας για όλα τα τελευταία νέα πριν τη σέντρα και μετά το τέλος των αγώνων, μείνετε στους 94,6 για το τρίτο ημίχρονο με σχόλια, αναλύσεις και ανοιχτά μικρόφωνα για τους ακροατές.

Όλα αυτά εδώ! Στον bwin ΣΠΟΡ FM 94,6!

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook