Ο σεφ Ανδρέας Λαγός, με αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης, καλλιτέχνες, δημοσιογράφους και ηθοποιούς, μαγειρεύει, πλημμυρίζοντας την κουζίνα της «ΠΟΠ Μαγειρικής» με διατροφικούς θησαυρούς της Ελλάδας.

Η «ΠΟΠ Μαγειρική», η αγαπημένη εκπομπή με τον σεφ Ανδρέα Λαγό, κάθε ημέρα, στις 14:00,  μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1, μας ταξιδεύει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, αποδεικνύοντας ότι η μαγειρική μπορεί να εκτοξεύσει τις αισθήσεις σώματος και νου.

Για πέμπτη συνεχή χρονιά, η εκπομπή που μας μαθαίνει όλους τους θησαυρούς της ελληνικής υπαίθρου, έρχεται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, με νέες συνταγές, εκλεκτούς καλεσμένους και μοναδικές εκπλήξεις για τους τηλεθεατές.

Ο σεφ Ανδρέας Λαγός, με αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης, καλλιτέχνες, δημοσιογράφους και ηθοποιούς, μαγειρεύει, πλημμυρίζοντας την κουζίνα της «ΠΟΠ Μαγειρικής» με διατροφικούς θησαυρούς της Ελλάδας. Εκατοντάδες ελληνικά, αλλά και κυπριακά προϊόντα ΠΟΠ και ΠΓΕ αξιοποιούνται μέσα από δημιουργικές, ευφάνταστες, αλλά και γρήγορες και οικονομικές συνταγές.

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023, στις 14:00
Επεισόδιο 6ο: «Πιπεριές Φλωρίνης, καρίσια ροδάκινα»
Καλεσμένη η Κατερίνα Ζαρίφη

Η ΠΟΠ Μαγειρική και ο σεφ Ανδρέας Λαγός έρχονται, το μεσημέρι της Δευτέρας 18 Σεπτεμβρίου, στην ΕΡΤ1 δίνοντας γεύσεις και αρώματα από την ελληνική φύση, που ξέρει να δίνει τους καλύτερους θησαυρούς της.
Μέσα από μοναδικά ελληνικά προϊόντα, ο Ανδρέας Λαγός και η παρέα του φέρνουν στο τραπέζι μας συνταγές που σαγηνεύουν τους γευστικούς κάλυκες και δίνουν μια νέα οπτική στην ελληνική μαγειρική.
Και αυτή τη φορά, η παρέα του Ανδρέα Λαγού είναι το πιο χαρούμενο πλάσμα της ελληνικής τηλεόρασης, μία πολυτάλαντη γυναίκα. Ο λόγος για την Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία σκορπά το γέλιο απλόχερα στο στούντιο της «ΠΟΠ Μαγειρικής», αλλά και δείχνει τις μαγειρικές της ικανότητες μέσα από δύο συνταγές, με πιπεριές Φλωρίνης και κλαρίσια ροδάκινα.
Παράλληλα, μας αποκαλύπτει όλα τα νέα της επαγγελματικά βήματα στην τηλεόραση και δεν κρύβει πως η σχέση της με τη μαγειρική δεν περιορίζεται σε άλλη μια ενασχόληση, αλλά ζει τον έρωτά της με έναν σεφ.

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023, στις 14:00
Επεισόδιο 7ο: «Φασόλια Κατταβιάς Ρόδου, μαγκίρι Κρήτης»
Καλεσμένος ο Μέμος Μπεγνής

Την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου, στις 14:00, στο στούντιο της «ΠΟΠ Μαγειρικής» βρίσκεται ο γνωστός ηθοποιός Μέμος Μπεγνής, δίνοντας μία νότα vegetarian στις δύο συνταγές που επιμελήθηκε με τον σεφ Ανδρέα Λαγό.
Δύο πιάτα με φασόλια Κατταβιάς Ρόδου και με μαγκίρι Κρήτης έρχονται για να απογειώσουν τη γεύση, με τον Ανδρέα Λαγό και τον Μέμο Μπεγνή να βάζουν τα δυνατά τους στην κουζίνα της ΠΟΠ Μαγειρικής.
Ο Μέμος Μπεγνής εξηγεί στον σεφ την απόφασή του να γίνει vegan και πώς αυτό επηρέασε τη ζωή του, ενώ αποκαλύπτει τα νέα του τηλεοπτικά σχέδια με τη Μιμή Ντενίση.

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023, στις 14:00
Επεισόδιο 8o: «Σκόρδο Πλατύκαμπου Θεσσαλίας, ροδόσταγμα Αγρού»
Καλεσμένη η Φωτεινή Ντεμίρη

Την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, η «ΠΟΠ Μαγειρική» και ο Ανδρέας Λαγός  μάς υπόσχονται ακόμα ένα γευστικό ταξίδι στις γωνιές της Ελλάδας, μαγειρεύοντας με μοναδικά ελληνικά προϊόντα της «μητέρας» φύσης.
Αυτή τη φορά, στο πλευρό του Ανδρέα Λαγού βρίσκεται η γνωστή ηθοποιός, Φωτεινή Ντεμίρη και ως πολύτιμος βοηθός μαγειρεύουν δύο συνταγές με σκόρδο Πλατύκαμπου Θεσσαλίας και ροδόσταγμα Αγρού.
Η γνωστή ηθοποιός από τις τηλεοπτικές της επιτυχίες, αλλά και τη σημαντική της θεατρική σταδιοδρομία, μοιράστηκε με τον Ανδρέα Λαγό τα δικά της μυστικά μαγειρικής και εξήγησε πως παραμένει πιστή σε παραδοσιακά πιάτα.

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023, στις 14:00
Επεισόδιο 9ο: «Αφρίνα Μεσολογγγίου, ελληνικά βατόμουρα»
Καλεσμένος ο Γιάννης Μούτσιος

Την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, ο Ανδρέας Λαγός υποδέχεται τον δημοσιογράφο της ενημέρωσης Γιάννη Μούτσιο και μαζί δημιουργούν δύο μοναδικά πιάτα. Το πρώτο με αφρίνα Μεσολογγίου και το δεύτερο με ελληνικά βατόμουρα.
Ο Γιάννης Μούτσιος μοιράζεται στο στούντιο, μοναδικές και συγκλονιστικές εμπειρίες από την πρώτη γραμμή της μάχης για την ενημέρωση, ενώ αποκαλύπτει πτυχές της προσωπικής του ζωής, άγνωστες μέχρι τώρα.
Οι δύο τους με τις μοναδικές αυτές συνταγές, μοσχοβόλησαν όλο το στούντιο της ΠΟΠ Μαγειρικής.

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023, στις 14:00
Eπεισόδιο 10ο: «Αμπελοβλάσταρα – μαστιχέλαιο Χίου»
Καλεσμένος ο Θοδωρής Ρωμανίδης

Με συστατικά και προϊόντα από την ελληνική γη και μαγειρεύοντας με την καρδιά του, ο Ανδρέας Λαγός δημιουργεί μέσα στην κουζίνα της ΠΟΠ Μαγειρικής, μοναδικές συνταγές.
Αυτή τη φορά στην παρέα του βρέθηκε ο γνωστός ηθοποιός, Θοδωρής Ρωμανίδης, με τον οποίο ο Ανδρέας Λαγός φτιάχνει πρωτότυπες συνταγές, τη μία με αμπελοβλάσταρα και τη δεύτερη με μαστιχέλαιο Χίου.
Δύο συνταγές που ενθουσίασαν τους πάντες, αλλά και τον Θοδωρή Ρωμανίδη, ο οποίος μοιράστηκε μαζί μας στιγμές από το παρελθόν, τις δικές του μαγειρικές του ικανότητες, αλλά και ιστορίες από το ελληνικό θέατρο και την τηλεόραση.

Γιατί η μαγειρική μπορεί να είναι ΠΟΠ Μαγειρική!

#popmageiriki

Παρουσίαση-επιμέλεια συνταγών: Ανδρέας Λαγός
Σκηνοθεσία: Γιώργος Λογοθέτης
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Σ. Καβαδάς
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Διεύθυνση παραγωγής: Βασίλης Παπαδάκης
Υπεύθυνος καλεσμένων – δημοσιογραφική επιμέλεια: Πραξιτέλης Σαραντόπουλος
Παραγωγή: GV Productions

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook