Τη βραδιά της εισβολής στο Καπιτώλιο, στις ΗΠΑ, ο Απόστολος Μαγγηριάδης, βρισκόταν στο γραφείο του στο ΣΚΑΙ…

Κι όταν ο διευθυντής ειδήσεων του σταθμού κατάλαβε την εξέλιξη που θα είχε το θέμα, εμπιστεύτηκε τον Μαγγηριάδη, τον έβαλε στο στούντιο και τον έριξε στα βαθιά…

Έτσι ξεκίνησε ένας τηλεοπτικός μαραθώνιος από  τον ΣΚΑΙ για τα φοβερά επεισόδια που συγκλόνισαν τον κόσμο.

Από  την πρώτη στιγμή ο Μαγγηριάδης έδειξε ότι μπορεί να διαχειριστεί το έκτακτο, πολύ μεγάλο γεγονός, με ψυχραιμία, θαυμαστή επάρκεια, ήταν εξαιρετικός στα παράθυρα , στις συνδέσεις με την Ουασιγκτον και στα σχόλια με τον Αλέξη Παπαχελά και τον Παύλο Τσίμα.

Η βραδιά κυλούσε με αμείωτο ενδιαφέρον και ο διευθυντής ειδήσεων του ΣΚΑΙ, αισθανόμενος ασφάλεια με τη ροή της εκπομπής , δεν ειδοποίησε τους κεντρικούς παρουσιαστές του σταθμού, οι οποίοι παρακολουθούσαν τις εξελίξεις από τον καναπέ του σπιτιού τους.

Δεν ξέρουμε αν προθυμοποιήθηκαν να πάνε στο κανάλι, αλλά σημασία έχει ότι η πολύωρη κάλυψη με παρουσιαστή τον Απόστολο Μαγγηριάδη ήταν άψογη, έφερε μέσο όρο τηλεθέασης 22% !!! και ανέβασε «σκαλί» τον δημοσιογράφο για τα επόμενα βήματα του , που πλέον όλοι αναγνωρίζουν τις ικανότητες του και τον αντιμετωπίζουν διαφορετικά..

ΥΓ:  Από όλα τα κανάλια, εκείνη τη βραδιά, πρέπει να το τονίσουμε, μόνον η κεντρική παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ , Νίκη Λυμπεράκη, πήγε στο στούντιο για να καλύψει τα γεγονότα. Οι υπόλοιποι  κεντρικοί παρουσιαστές έβλεπαν τις εξελίξεις από  τα σπίτια τους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook