Ο δημοσιογράφος έβαλε τα κλάματα ενώ μιλούσε με μια μικρή μαθήτρια που ήταν σε διαδήλωση για το κλίμα.

Ο Γερμανός δημοσιογράφος του τηλεοπτικού καναλιού ZDF, Μπεν Μπόντε. συγκινήθηκε ενώ έκανε ρεπορτάζ για την κλιματική αλλαγή στο Βερολίνο.

Στο ντοκιμαντέρ του ZDF, που προβλήθηκε στη σειρά εκπομπών «37 Degrees of Life», ο δημοσιογράφος , ο οποίος, ασχολείται μεταξύ άλλων και με την υπερθέρμανση του πλανήτη, πήρε συνέντευξη από ακτιβιστές της «Τελευταίας Γενιάς» κοντά στην Πύλη του Βρανδεμβούργου στο Βερολίνο.

Ανάμεσα τους και μία μαθήτρια του δημοτικού που τη ρώτησε γιατί αποφάσισε να είναι παρούσα στη διαδήλωση για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής. «Απλά, γιατί πρόκειται για το μέλλον μου. Δεν θέλω να ζω κάπου όπου έχει πολύ ζέστη ή σκουπίδια παντού και κλιματικές καταστροφές», ήταν η απάντηση της μικρής μαθήτριας, που συγκίνησε τον Μπόντε που δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και έβαλε τα κλάματα με την κάμερα να καταγράφει την συγκίνηση του.

Το βίντεο με τα κλάματα του Γερμανού δημοσιογράφου έκανε το γύρο του διαδικτύου και μέσα σε λίγες ώρες, το είδαν στο Twitter εκατοντάδες χιλιάδες ακόλουθοι.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook